Насловна Политика УРА: Од горостаса југословенског туризма, Улцињ свели на ниско-тарифну дестинацију

УРА: Од горостаса југословенског туризма, Улцињ свели на ниско-тарифну дестинацију

0

„Због нестандардизоване градње и енергетске (не)ефикасности ови објекти не би радили ни да сезона траје дуже од три мјесеца, јер су једноставно финансијски неисплативи. У прилог томе говори чињеница да није мали број њихових власника који зими надниче по Америци и западној Европи како би покрили трошкове одржавања“, указао је Марђоновић.

Он истиче да додатно иритирају предизборне поруке неких политичких субјеката, који кажу да ће се „туризам развијати путем олакшица за инвеститоре хотела у вишим категоријама“.

„Овдје је степен стручности сразмјеран политичкој зрелости. Када би то био главни проблем, данас бисмо имали на хиљаде хотела. Упозоравамо грађане да не пристају на овакве и сличне нефер-методе које се још називају и ‘обећавање будућих предности’. Овакво стање се мора одмах промијенити. УРА ће поштовати закон о легализацији објеката и неће ударити на муку људи који су се задуживали или одвајали од уста да би сазидали неколико апартмана и побољшали и онако мизерна примања. Начин на који ћемо им помоћи у условима могућег, описан је у нашој туристичкој политици и осталим политикама које се могу пратити на нашој wеб адреси“, указао је Марђоновић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here