Насловна Политика УРА ДПС-у: Наша будућност је слободно Цетиње, а ваша пругасте униформе

УРА ДПС-у: Наша будућност је слободно Цетиње, а ваша пругасте униформе

1
ПОДИЈЕЛИ

Док Вам пола чланова Главног одбора партије жули кртолу у одајама спушког затвора, а друга половина клечи и моли за праштање злочина и избјегавање заслужене казне, ви себи дајете за право да коментаришете моралне и професионалне квалитете наших чланова, чије поштење и кредибилитет су свима познати, а који ће мирно спавати и док Вас буду “купиле” специјалне јединице полиције. Баш као што су бесплатан транспорт са лисицама обезбиједили и будванској ДПС-криминалној организацији, у коју сте се годинама клели, одговорио је представник цетињског одбора Грађанског покрета УРА Петар Мартиновић.

“Ваше економско знање је мутљавина, а пракса клептократија. Програм сте страшно реализовали у Будви коју сте ојадили за стотине милиона еура, иако сви знамо да ништа другачије нећете проћи ни на Цетињу, чим се отворе и тужилаштву представе дуго скривани папири свих штетних послова које сте склапали. Од првог дана је раст вашег џепа и приватне имовине био пропорционалан сиромашењу Цетиња и грађана, шта Вас ни данас не спречава да нашим новцем плаћате ручкове по 308 еура или телефонске рачуне по 682 евра, док грађане вријеђате празном и лицемјерном демагогијом”, указао је Мартиновић.

Мартиновић подсјећа да је често и бесмислено одговарати на саопштења цетињског ДПС-а, али и да “глупост не боли оне који је стварају, већ грађане којима су упућене”, због чега УРА мора бранити здрав разум.

“Како неко ко је са Цетиња протјерао четвртину становништва – може причати о љубави према граду или се представљати као његов заштитник? У нашем граду је, прије власти ДПС-а, живјело чак 20.307 грађана, који су протјерани пљачкашком економском политиком, уништавањем цетињске привреде, образовања и здравства, деградирањем културе и обесмишљавањем елементарних животних услова. Док су цетињске школе које су уписивале и по 350 ђака првака данас полу-празне, дугове сте нагомилали до преко 20 милиона еура, док свега 3.420 људи има посао. Због свега тога, не сјекирајте се ви за наш број гласова, него учите кривично право и спремајте одбране, јер нас чека слободно Цетиње, а одређене пругасте униформе”, подсјетио је Мартиновић.

Мартиновић истиче да се сва храброст “јунака из ДПС-а види у томе што ниједно саопштење не смију потписати”, али и да их разумије јер за то “није лако пронаћи добровољца, због тога што су многи који су их раније потписивали – убрзо завршили иза решетака”.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here