Насловна Друштво УНЦГ: Новинару ИН4С-а награда „Бошко Пушоњић“ за репортажу (ВИДЕО)

УНЦГ: Новинару ИН4С-а награда „Бошко Пушоњић“ за репортажу (ВИДЕО)

11
ПОДИЈЕЛИ

Жири Удружења новинара Црне Горе у саставу Гојко Кнежевић, предсједник, Горан Бјелановић и Раде Вукићевић, чланови, једногласно је одлучио о додјели традиционалних новинарских награда Удружења за 2014. годину.

UNCG

Награда за животно дјело „Вељко Влаховић“ додијељена је Горици Милошевић, дугогодишњој  новинарки и уредници Радија Црне Горе.

Добитници годишњих награда су: прве награде Љиљана Челебић, уредница „Дана“; друге награде Ђорђе Брујић, новинар магазина „Српске новине“ и треће награде Сенка Поповић, дописник Радија Црне Горе из Жабљака.

Награда за репортажу „Бошко Пушоњић“ додијељена је Горану Ћетковићу, новинару Портала ИН4С.

Награде ће бити уручене на Дан новинара Црне Горе, 23. јануара ове године, на свечаној сједници Управног одбора Удружења новинара Црне Горе.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Neočekivano dugo se čekalo na priznanje, kako reče „Jole“ najboljem novinaru u CG. Ćetkovića pamtim po brilijantnim tekstovima u Politici prije više od deset godina, i onda mi je nekako nestao. Danas sam saznao i obradovale su me dvije vijesti, da je Ćetković dobio ovo prestižno priznanje i druga da je Ćetković novinar omiljenog portala. Čestitam laureatu i cijeloj redakciji portala IN4S.

  2. 0
    0

    Ћетковићу свака част, гледао сам и раније овај прилог и сад поновио. Уз про камермана очекуј још награда, већих и престижнијих. Од срца честитам.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here