Насловна Политика Украјински посланик: Убица руског амбасадора је херој

Украјински посланик: Убица руског амбасадора је херој

1
ПОДИЈЕЛИ

Посланик украјинске Врховне раде Владимир Парасјук назвао је убицу руског амбасадора у Турској херојем. Украјински посланик је то написао на свом профилу на Фејсбуку.

„Када је човек по цену сопственог живота спреман на крајње мере, због идеје, истине, онда се са сигурношћу може рећи — херој!“, написао је Парасјук.

Он је додао и да је убица руског амбасадора „херој за свој народ“. Његова порука изазвала је бурне коментаре на тој друштвеној мрежи — људи су писали да за турске грађане убица руског амбасадора никако не може бити херој. Напротив, да су друштвене мреже на турском језику пуне више него оштрих и негативних коментара на његов рачун. Такође, подсетили су га да су све европске државе осудиле тај терористички напад и да је то што ради Парасјук екстремизам. „Убити ненаоружаног амбасадора није подвиг, већ терористички напад“, једна је од порука.

 

ПОДИЈЕЛИ

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  Наградно питање за montenegrine/ukre:

  1. Шта је онај који сутра, сасвим спонтано, рокне посланика украјинске Врховне раде Владимира Парасјука, његовог колегу или неког од montenegrinskih режимскох парњака:
  а) Херој
  б) Терориста
  ц) Еколог
  д) Будалетина

  Ваше одговоре шаљите на адресу:

  Народна Скупштина ЦГ, Немањина обала 3. Подгорица

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here