Насловна Друштво Украјинац-љекар-монструм: Убијао сам рањене борце Донбаса на операционом столу

Украјинац-љекар-монструм: Убијао сам рањене борце Донбаса на операционом столу

10
ПОДИЈЕЛИ

Има људских чудовиштва у свим земљама и народима, али су украјинска нешто посебно.

Украјински љекар-анестезиолог, Александар Чернов, похвалио се у емисији Ukrlife.tv да је рањене борце из Донбаса, који би се нашли на операционом столу за који је он био задужен, „убијао медикаментима”.

Нагласио је да их је сматрао непријатељима и устврдио да је правио такве коктеле препарата за које би само изузетно озбиљна експертиза могла утврдити да су намправљени са намјером да убију.

Још је објаснио: „То на први поглед може изгледати као инфакрт или мождани удар. А може и да буде оно: дисао, дисао, па престао да дише”.

„Многи љекари живе у увјерењу да су они и медицина изван политике. Међутим, заборављају да Хипократова заклетва не ослобађа од кривичне одговорности за помагање терористима”.

ПОДИЈЕЛИ

10 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Čemu čuđenje? Mučitelji iz Gvantanama, vaditelji ljudskih organa sa tzv. „Kosova“, „glavosječe“ iz ISIL-a i imitatori dr Mengelea iz Ukrajine su naši najveći „prijatelji“! Neka to služi na čast našoj „vanjskoj“ politici!

 2. 0
  0

  Није ми никада било јасно, како човјек, самим тим што је само човјек да себи за право да одлучи о другом човјеку да ли ће да живи или не. И то са неке своје божанске висине којом је себи досудио да одлучи о туђем животу.

  • 0
   0

   Moj komentar je bio satirican. Stos je u tome sto kod vas konvertiteta ne postoje logika, moral ni univerzalna prava i obaveze. Zato navodno zalite muslimane iz bosne a slavite Jasenovac. To je vase postenje, cast i pravda.

   • 0
    0

    Ma ne, znaju oni sve i potpuno su svjesni tih dualnosti, oni samo nece otvroreno reci mrzimo vas sto postojite i najradije bi vas sve zapalili koliko vas mrzimo. Zato se na ovaj nacin predstavljaju i nama to izgleda nelogicno, a zapravo samo je nevidjeni bezorazluk u pitanju i zabolje ih sto
    mi mislimono tome.

 3. 0
  0

  Polako, „Srbine“, bez naglih i pogrešnih zaključaka! Moje reagovanje je bilo na potpuno bolesni komentar „Ajkule iz Berana“, a ne na Vašu satiru koju sam, makar mislim da jesam, shvatio!

 4. 0
  0

  Tipicni konvertit, bivsi Srbi danas Hrvati, Bosnjaci , Montenegrini nemaju nikakve moralne kocnice, i spremni su na sve , samo da uniste svjedoke njihove sramote i izdaje.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here