Насловна Друштво Ухапшени осумњичени за убиство Бећировића

Ухапшени осумњичени за убиство Бећировића

1
ПОДИЈЕЛИ

Подгоричка полиција ухапсила је рано јутрос Подгоричанина Милана Булатовића и Даниловграђанина Марка Шарановића, који се сумњиче да су у Будви, у априлу 2011. године, убили бизнисмена Драгана Бећировића, саопштено је из Управе полиције.

becirovic2

Ухапшени Булатовић и Шарановић су јутрос приведени на саслушање у Више државно тужилаштво у Подгорици.

булатовић

Из Управе полиције је саопштено да ће током дана поводом хапшења осумњичених да су умијешани у убиство Бећировића одржати конференцију за новинаре.

Подсјећамо да је полиција у оквиру истраге о убиству Драгана Бећировића у октобру полиција саслушавала Марка Шарановића, Драгишу Вукашиновића, Милоша Драшковића, Милана Булатовића и Вука Калезића. Након тог саслушања сва петорица су пуштена.

Према сазнањима ЦдМ-а током троипогодишње истраге о убиству Драгана Бећировића инспектори криминалистичке полиције дошли су до сумњи које указују да су Шарановић и Булатовић били у Будви у вријеме и у зони злочина.

Незванично, инспектори су до овог доказа дошли детаљном анализом сви телефонских комуникација регистрованих на базној станици, која покрива тај ваздушни простор.

Бећировић је убијен 10. априла 2011. године у насељу Голубовина у Будви.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Oslobodiće i njih nekako. Čudi me da su išta i uradili jer je javnost već „zaboravila“ na ovo ubistvo. A kod nas istraga traje dok se ne desi nešto novo

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here