Насловна Политика Ухапшена још два мушкарца осумњичена за убиство Немцова

Ухапшена још два мушкарца осумњичена за убиство Немцова

0
ПОДИЈЕЛИ

Руске власти ухапсиле су четворицу осумњичених за убиство опозиционара Бориса Немцова, саопштили су Федерална служба безбједности ФСБ и Савјет безбједности Руске Републике Ингушетије.

boris-nemcov

Прво су приведени Анзор Губашев и Заур Дадајев, поријеклом из руског региона Сјеверни Кавказ, који су били у аутомобилу виђеном да напушта мост, гдје је убијен Немцов, непосредно након злочина. Они су ухапшени у ноћи између петка и суботе.

Они су, према неким подацима, већ признали да су учествовали у овом злочину, објавио је Комерсант.

Секретар Савјета безбједности Руске Републике Ингушетије Алберт Баракојев рекао је синоћ за агенцију Спутњик да су приведена још двојица осумњичених у вези с истрагом, пренијела је Русија данас.

Они су идентификовани као млађи брат Губашева и мушкарац који је био у истом возилу са Дадајевим у тренутку хапшења”, додао је Баракојев.

Претходно је јуче шеф руске ФСБ Александар Бортников саопштио да су ухапшена двојица осумњичених, те да се разматра неколико верзија убиства, укључујући и да је убиство наручено.

“Настављамо да радимо на утврђивању тога који појединци би могли да буду умијешани у овај злочин”, рекао је званичник Владимир Маркин, преносе руски медији.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here