Насловна Друштво Ухапшен и одбјегли Ђуро Вујовић

Ухапшен и одбјегли Ђуро Вујовић

0
ПОДИЈЕЛИ

Подгоричка полиција ухапсила је Ђура Вујовића (34) из Подгорице, који се потраживао због сумње да је синоћ са Маринком Бановићем починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Раније данас, полиција је ухапсила Вујовићевог оца у чијој кући су пронађена три пиштоља и већа количина муниције.

Вујовић је пред полицијом побјегао 21. 8. у вечерњим часовима, у подгоричком насељу Загорич, приликом заустављања возила ланд ровер, када је ухапшен Маринко Бановић (41).

Маринко, рођени је брат Мирка Бановића, команданта Специјалне антитерористичке јединице, ухапшен је прексиноћ око 23 сата у Загоричу, а код њега су приликом претреса дефендера којим је управљао пронађена два снајпера са оптичким нишаном и пригушивачима, као и одређена количина муниције. Маринко Бановић је јавности познат као човјек за специјалне акције режимске мафије (пребијања, разбијања демонстрација).

Његово хапшење и одузето оружје, како сматра лидер ПзП-а и члан Предсједништва ДФ-а Небојша Медојевић, указује на то је почео рат два клана у Демократској партији социјалиста – клана лидера ДПС-а Мила Ђукановића на једној и клана садашњег премијера Душка Марковића на другој страни.

ПОДИЈЕЛИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here