Насловна Друштво Ухапшен Југослав Перовић, осумњичен за убиство Драгане Пајовић

Ухапшен Југослав Перовић, осумњичен за убиство Драгане Пајовић

0
ПОДИЈЕЛИ

Полиција је ухапсила Југослава Перовића (49) из Никшића, због сумње да је убио двадесет година млађу Драгану Пајовић (29) из Пљеваља. Перовић је ухапшен у мјесту Ђурђевића Тара.

dragana

Убиство се догодило у једној од соба ресторан мотела “Аполон” у Пљевљима. Пајовићева је пронађена мртва јуче прије подне, а прелиминарни подаци инспектора говоре да је дјевојка задављена.

Тијело дјевојке пронашли су инспектори, у соби коју је Перовић изнајмио, након што су родитељи пријавили њен нестанак. Дјевојка је, како је „Вијестима“ речено у полицији, претходне вечери виђена у друштву Перовића у једном од локала. Наводно у њиховом друштву била је и једна Драганина другарица.

Настрадала дјевојка студирала је енглески језик на Филозофском факултету у Никшићу, а повремено је у Пљевљима радила као шанкерица. Перовић је прије неколико дана изнајмио собу у Пљевљима, што је иначе често радио јер је због посла повремено боравио у том граду.

Очевидаца злочина није било, јер су сви запослени након завршетка радног времена отишли кући, а других гостију осим Перовића у смјештају није било. Драгана је важила за мирну и повучену дјевојку која је живјела са родитељима, млађим братом и сестром.

Рођена је у Сарајеву, које је због ратних дешавања почетком деведесетих прошлог вијека напустила заједно са својом породицом. Тада су се преселили у Пљевља, родни град њене мајке. Увиђај, који је обављао виши тужилац из Бијелог Поља, трајао је до касно синоћ, а мјесто несреће обезбјеђивала је полиција.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here