Насловна Политика Ухапшен Ђукановићев „војник“: Бановић требало да ликвидира неког из врха Мојковачког клана?

Ухапшен Ђукановићев „војник“: Бановић требало да ликвидира неког из врха Мојковачког клана?

9
ПОДИЈЕЛИ

Рођени брат Мирка Бановића, команданта Специјалне антитерористичке јединице, Маринко Бановић, ухапшен је синоћ око 23 сата у Загоричу, а код њега су приликом претреса дефендера којим је управљао пронађена два снајпера са оптичким нишаном и пригушивачима, као и одређена количинa муниције.

Маринко Бановић је јавности познат као човјек за специјалне акције режимске мафије (пребијања, разбијања демонстрација).

Медојевић: Рат два клана ДПС-а почео

Његово хапшење и одузето оружје, како сматра лидер ПзП-а и члан Предсједништва ДФ-а Небојша Медојевић, указује на то је почео рат два клана у Демократској партији социјалиста – клана лидера ДПС-а Мила Ђукановића на једној и клана садашњег премијера Душка Марковића на другој страни.

„Почео је рат два клана у ДПС-у. Ко је требало да буде ликвидиран? Највјероватније неко из врха Мојковачког клана, ко држи полицију и већину у АНБ-у„, изјавио је Медојевић поводом хапшења Бановића.

Медојевић је појаснио да се ради се о човјеку заштићеном од браће Ђукановић, на што указује и чињеница да је у кривичној пријави ДФ-а СДТ-у Миливоју Катнићу од 13. 10. 2016. наведен као кључни вођа хулигана који су требало да у мајцама ДФ-а и са српским заставама запале ТВ Пинк и сједиште ДПС-а.

Он додаје да према његовим сазнањима Бановић није саслушан ни од стране специјалног полицијског тима, нити од Катнића.

Полиција трага и за Ђуром Вујовићем, који је приликом заустављања возила побјегао. У потрази за Вујовићем који је полицији познат као вишеструки повратник у извршењу разбојничких крађа, синоћ су били укључени и пси трагачи.

ПОДИЈЕЛИ

9 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Не треба опет обмањивати народ и тиме ићи на руку ДПС-у. Душко је Милов производ и дужник до гроба.

 2. 0
  0

  Ni Milo nije Bogom dan, nego je i on neciji proizvod.
  Tesko je utvrditi ciji, jer se vise redjalo.
  Kad je u pitanju vlast i moc, nema duznika. Najblizi se bore na zivot i smrt. Opste poznato sirom Planete.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here