Насловна Друштво Ухапшен Црногорац који је покушао да прокријумчари малољетног Сиријца

Ухапшен Црногорац који је покушао да прокријумчари малољетног Сиријца

0
ПОДИЈЕЛИ

Дубровачка полиција ухапсила је 4. јануара у Конавлима 30-годишњег држављанина Црне Горе који је покушао да прокријумчари малољетног Сиријца кроз територију Републике Хрватске, саопштио је Оперативно комуникациони ценатр Полицијске управе дубровачко-неретванске.

Како су одговорили из дубровачког ОКЦ-а, 30-годишњак је 17-годишњег Сиријца дочекао у свом возилу пошто је малољетник незаконито прешао границу Хрватске и Црне Горе.

„Дана 4. јануара 2017. године око 20 сати на подручју Полицијске постаје Груда у возилу 30-годишњег држављанина Црне Горе затечен је 17-годишњи држављанин Сирије који је претходно незаконито прешао државну границу између Републике Хрватске и Црне Горе на подручју брда Кошаре. Након спроведеног криминалистичког истраживања држављанин Црне Горе пријављен је због сумње да је починио кривично дјело док је држављанину Сирије након претходног обавјештења Центру за социјални рад, одређена забрана уласка и боравка у РХ у трајању од једне године и реадмисија у Црну Гору“ навели су из ОКЦ-а ПУ ДН.

ПОДИЈЕЛИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here