Насловна Издвојено Учинак министра Бошковића: Сједи, нула!

Учинак министра Бошковића: Сједи, нула!

4
ПОДИЈЕЛИ

Министарства одбране и јавне управе имају најлошији учинак у остваривању обавеза Владе Црне Горе у другом кварталу ове године.

То показује Извјештај о реализацији програма рада Владе за други квартал, који је извршна власт недавно усвојила, а који је објављен на владином сајту.

Према том документу, министарства одбране и јавне управе су 100 одсто заказали кад је у питању програм рада Владе, док је Министарство здравља испунило петину обавеза и на другом мјесту је на љествици лоших учинака.

Министарство одбране је у другом кварталу, како се наводи у владином Извјештају, требало  да донесе измијењену Одлуку о организацијско-формацијској структури и величини Војске, док је задатак новоформираног Министарства јавне управе био доношење предлога закона о локалној самоуправи и државним службеницима и намјештеницима.

Коментаришићи Владин документ, у којем пише да је проценат извршења њихових активности нула процената, из Министарства одбране, на чијем је челу Предраг Бошковић, одговорили су да  обавезу нијесу испунили, јер је за одређена рјешења било потребно створити правни основ кроз Закон о Војсци“, за чијим се уграђивањем наметала потреба након пријема Црне Горе у НАТО савез”.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Ni jedna zemlja na Svijetu nema ”univerzalne” ministre kao što mi imamo. On je po zanimanju ”ministar”. Postave totalnog laika za najvažniji resor i logična posledica je 0. Sve govori o njemu njegov govor na nedavno otvorenom spomeniku u Podgorici. Pljevljak progovorio čistim cetinjskim slengom.

 2. 0
  0

  Ada nije nula. No nas u minus bacha! Brukanje, skrnavljenje svetinja, ratna prijetnja braci, podizanje spomenika krviku…. A da ne pominjem koliko se nakrao i sklonio para za svoje ljubavnice i rodjake… Ovo je neopjevana fukara i sljam. U wc solju sa njim kad pane DPS!

 3. 0
  0

  Ја се не слажем са аутором, јер резултат рада министра бошковића, математички гледано, није нула (0), већ је минус! Да ли је -1, -2, -3…-15, о томе би се могло расправљати. Нула би значило да министар није ништа урадио, па сходно томе да није ништа побољшао, али и да није ништа покварио, нити оштетио или уназадио. Међутим, министар је активно допринео да ствари оду на горе, да се додатно дец+вастирају, уназаде и погоршају. Кључни доказ његовог штеточинског поступања је пријем у НАТО, без референдума, у чему је он имао итекако активну улогу. Много је ствари погоршано, активним доприносом бившег „бијелог орла“ (попут Гандалфа, он одавно више није „бели“, већ само „сиви“)Тако, до недавно, војници МНЕ су у Авганистан ишли у мировне мисије, а од сада ће тамо иду као саставни део окупаторских снага, дакле, у вршењу дужности окупатора може се десити да страдају од ватре снага отпора окупацији. Чланство у НАТО банди кошта, што ће додатно оптеретити државни, али и буџет свих нас (а министар нас засмејава са „72 цента“ додатна трошко „по глави становника“ за НАТО); МНЕ се сада сврстала на страну оних против Русије, што је неспорно морални и цивилизацијски суноврат историјске Црне Горе (која, опет и опет, нема никакве везе са montenegrom, осим што је ово друго паразит који црпи ресурсе ЦГ); Ускоро ће у бар доћи НАТО база, а дрогирани НАТО војници ће почети некажњено да бурликују по МНЕ – силују, газе и иживљавају се, јер им се може; Обесмишљена је као вајна прича о тзв. „црногорског суверености“, јер смо (без референдума) вољом компрадорског режима, чији је члан Бошковић, потпали под апсолутну власт глобалиста. Поставља се питање: Чему је онда служило одцепљење од Србије 2006. године?…

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here