Насловна Политика УЦГ: Ако опозиција не подржи нестраначку личност имаћемо свог кандидата

УЦГ: Ако опозиција не подржи нестраначку личност имаћемо свог кандидата

2
ПОДИЈЕЛИ

Уједињена Црна Гора је до данас много пута поновила свој став да је опозицији на предстојећим предсједничким изборима неопходно да подржи једну заједничку кандидаткињу или кандидата. Довољно смо политички зрели да примјећујемо како та врста заједништва колеге из опозиције не занима. Сви су се опредијелили да бране партијске политике и да намећу властите кандидате другима из опозиције по принципу – подржи нашега кандидата, нашу себичну страначку политику или вас неће бити, саопштено је данас из ове партије.

„Уједињена Црна Гора не пристаје на такву врсту међусобног уцјењивања и ниподаштавања.

Када већ никога не интересује опште добро или договор, јавно саопштавамо да ће Уједињена Црна Гора, не буде ли опозиција стала иза једне нестраначке личности на предсједничким изборима, имати свог кандидата на изборима јер нас на то обавезују људи који нас подржавају а који су и од опозиције и од власти шиканирани од оснивања Уједињене црне Горе“, казали су из УЦГ и додали:

„Иако такав сценарио нисмо прижељкивали, иако смо били спремни да због побједе на ДПС-ом занемаримо сваки страначки интерес, наша одлука ступиће на снагу најкасније до краја јануара, јер је свако чекање колега да се договоримо постало политички бесмислено и суицидно“.

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here