Насловна Друштво Убиство Шћекића: Нестао ЦД са саслушања бившег заштићеног свједока

Убиство Шћекића: Нестао ЦД са саслушања бившег заштићеног свједока

0
ПОДИЈЕЛИ

Славица Шћекић, сестра покојног Славка Шћекића, изјавила је да је просто немогуће да се ради о немарности чланова и пердсједника вијећа Вишег суда у Подгорици, него да се то намјерно или уништено или склоњено из неких њима знаних разлога и опште познатих разлога.

Slavoljub Šćekić

У наставку суђења оптуженима за убиство полицијског инспектора Славољуба Шћекића у Апелационом суду Црне Горе, предсједник вијећа судија Драгиша Ракочевић казао је да је нестао ЦД са аудио-визуелним снимком бившег заштићеног свједока Зорана Влаовића са главног претреса од 22. марта 2008., у Вишем суду у Подгорици.

Врховни суд Црне Горе је укинуо осуђујућу пресуду Апелационог суда и наложио да се на главном претресу преслушају снимци са суђења од 12. и 22. марта 2008, када је свједочио Зоран Влаовић.

Судија Ракочевић је рекао да је добио обавјештење од Судског савјета Црне Горе да нема тог ЦД-а од 22. марта 2008.  Адвокати одбране окривљених Бранислав Тапуковић, Данило Мићовић и Драгослав Огњановић казали су да то сада први пут чују, те да то треба испитати.

Славица Шћекић, сестра покојног Славка Шћекића, изјавила је да је просто немогуће да се ради о немарности чланова и прeдсједника вијећа Вишег суда у Подгорици, него да се то намјерно или уништено или склоњено из неких њима знаних разлога и опште познатих разлога. Додала је да ће тражити да се то испита и да дају одговор како се могло десити да нема видео записа са главног претреса.

Данас је свједочио и Жарко Радуловић, сувласник хотела „Сплендид“ који је рекао да се због протека времена од скоро десет година не сјећа детаља. Додао је да за ништа нема доказа, ни које је подметнуо три пута есклозије, нити остало из оптужнице.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here