Насловна Друштво Убице Османагића имале помагаче у Подгорици

Убице Османагића имале помагаче у Подгорици

0
ПОДИЈЕЛИ

Аутомобил из којег је пуцано на Армина Мушу Османагића украден је у Београду 14. септембра прошле године, а скривен је у једној гаражи у Подгорици. Одатле је одвезен до ресторана „Савоја“, гдје је убијен Османагић, пише Дан.

musa3_2

Истражитељи који раде на расвјетљавању убиства Османагића дошли су до података да су убице, највјероватније имале помагаче у Подгорици, гдје је возило „Рено меган“, било сакривено у једној гаражи, ноћ прије убиства.

Наводно, то возило, из којег је пуцано на Османагића, украдено је у Београду 14. септембра прошле године, двије ноћи прије него што се догодило убиство у Бару.

„Аутомобил је, како се сумња, сјутра довезен у Подгорицу, гдје је гаражиран. Инспектори су дошли до имена особе којој је аутомобил отуђен у Београду, а која је још исте ноћи пријавила нестанак“, пише Дан.

Према писању тог листа у гаражи у Подгорици су на „Рено меган“ стављене украдене љубљанске таблице, а сумња се да су убице имале помагаче у Подгорици и ради се на њиховом проналажењу и идентификовању. Возило је неколико сати прије ликвидације довезено у Бар и паркирано испред „Савоје“ гдје се догодило убиство.

„У возилу су, како је истрага утврдила, била два лица“, рекао је саговорник Дана.

Армин Османагић убијен је 16. септембра 2014. у Бару.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here