Насловна Политика У Сребреници планиран инцидент: Одговорност и на међународној заједници

У Сребреници планиран инцидент: Одговорност и на међународној заједници

6
ПОДИЈЕЛИ

Нова српска демократија изражава снажан протест због дивљачког напада на предсједника Владе Србије Александра Вучића у Сребреници.

Jovan-Vucurovic

Напад није дјело појединца већ је хиљаде њих тражило смрт премијера Србије, наводи се у саопштењу достављеном редакцији ИН4С, а које је потписао Јован Вучуровић портпарол НСД. 

„Сви смо били свједоци да се радило о добро смишљеној екстремистичкој акцији и да је неко планирао да понизи премијера Србије, који је ризиковао живот да би присуствовао овом догађају. Подсјећамо да је овом нападу претходио нечувени притисак дјелова међународне заједнице на Србију, РС и цјелокупан српски народ преко разних резолуција чији циљ апсолутно није био помирење.“, додао је потпарол НОВЕ констатујући да су на овом догађају били и људи који су допутовали из ЦГ.

Вучуровић наводи  да овај напад такође говори о сложености односа у региону док неко неутемељеним резолуцијама и декларацијама покушава да побрише историјска искуства у додирима разних националних заједница у последњих 500 година на овим просторима.

potocari-napad-na-aleksandra-vucica 2

„Зато је добар дио одговорности за све ово што се десило и на онима из међународне заједнице који су у сусрет овом догађају распиривали нетрпељивост, а који у суштини никако не могу да се помире са цињеницом да су Срби незаобилазан фактор у политичким односима на овим просторимаи да је Република Српска изданак херојске борбе нашег народа за слободу и да је нико не може угасити и поред снажних покушаја са разних страна“, закључио је  Вучуровић.

6 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  U čitavoj ovoj zbrci najvažnije je sačuvati Republiku Srpsku. Ona je nešto najznačajnije što nam se desilo od 1945. Inače, svaka čast na ovoj izjavi

 2. 0
  0

  Ima li stari špijun americki Lekic neko misljenje o ovome. On se otvoreno zalaže za ukidanje Republike Srpske i priznaje tzv. Kosovo

 3. 0
  0

  Џаба се сад увлачите Вучићу. Кад је Мандић задњи пут био у БГ, Вучић није хтио ни да га прими. Нисте га послушали да уђете у коалицију са ДПС-ом јер вам је милије било корито медијске мафије и америчког амбасадора. Сад кад су вас Перовић и Ивановић шутнули као ислужену магарад сјетили сте се Премијера Србије и почели да пљујете Лекића којем до јуче из ректума нисте излазили. Пих гадна сорто, једва чекам изборе да вас за сва времена удаљимо са политичке и јавне сцене.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here