Насловна Политика У случају рата са Америком, Русија би завршила посао за око 60...

У случају рата са Америком, Русија би завршила посао за око 60 часова

4

Руски председник Владимир Путин способан је да са својом моћном армијом разбије НАТО у парампарчад за само 60 сати, истичу британски медији.

Ово је објављено само неколико сати пре него што је шеф Кремља лично запретио Западу да ће изазвати хаос у међународним односима ако само још једном нападну Сирију.

„Ако би дошло до застрашујућег сукоба Америке и Русије, Москва би могла да заврши посао за око 60 сати, пишу британски медији позивајући се на изјаве војних стручњака који тврде да је НАТО и даље веома слаб на границама Руске Федерације, док та сила, с друге стране, поседује чак седам моћних армија на том простору.

Путин је тренутно у озбиљној предности када су у питању краткотрајни сукоби, па не треба узимати здраво за готово то што он није наредио непосредан одговор на акције Америке, Британије и Француске на територији Сирије.

У стратешком смислу постоји озбиљна сумња да је Русија спремна да у веома кратком временском периоду упадне у престонице најважнијих чланица НАТО на тлу Европе и да не би било адекватне одбране, наводе британски медији, што је Путин јуче донекле потврдио.

Бројни аналитичари навели су да је амерички председник Доналд Трамп коначну одлуку о покретању удара на Сирију донео онда када су јавности обелодањени детаљи књиге бившег директора ФБИ Џејмса Комија у којој је потврђено како је шеф Беле куће 2003. имао сексуалне односе са проституткама, као и да Руси поседују видео-записе тих оргија.

Добри познаваоци међународних односа верују како је то могла да буде кап која је прелила чашу када је у питању америчка акција на сиријске мете, а све с циљем да се пажња јавности скрене са скандала који се очекивао после објављивања Комијеве књиге „Виша лојалност: Истина, лажи и вођство“.

Она, иначе, излази у продају у САД у уторак, а очекује се да у њој Коми, ког је Трамп прошле године изненада отпустио, открије још много пикантерија из живота шефа САД.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 5
  0

  … Ah, taj senzacionalizam!
  Kako ja u to ne vjerujem, onako kako vjerujem da nema te sile koja će dobiti rat sa Rusima, pobijediti ih!
  A tih famoznih 60 sati su najstrašniji i najkraći opis Apokalipse kao posljedice neograničenog nuklearnog rata. Đe neće biti pobjednika, čak ni Rusa pobjednika!
  Đe će svi biti poraženi!
  Biti, pa ih neće biti!!!

 2. 1
  6

  Da ,pobjedice Poljsku,Rumuniju i Ukrajinu.Po slovenskom zivlju.A Britaniju i Usa nece taci.Ratovi malog do srednjeg intenziteta su specijalnost masonerije na celu Usa i Rusije.
  P.S.Ah,zaboravih Trampe Srbine…

 3. 1
  0

  Обзиром да ми је геополитика ужа специјалност, са разумном увјереношћу могу да устврдим да би мајка Русија за мање од 48 сати сравнила НАТО алијансу уколико би добила логистичку подршку од историјских пријатеља Јапана и Јужне Кореје те наоружање Кубе и егзотичних острва из Малих Антила. Е сад, уколико би Кина стала на страну злочиначке НАТО алијансе онда би требало између 48 и 60 сати.

 4. 0
  0

  Crnogorac ili Srbin, u slucaju rata, kao NATO clanica, obavezni smo da branimo interese alijanse. Obzirom da bi rat bio velikog intenziteta, svaka zemlja-clanica bi bila primorana da se brani najubojitijim oruzjem i sredstvima koje posjeduje. U nasem slucaju, Gojko bi mogao da ode na neku slavu, narilja se ka sto mu basta, i zatim ga transporter istovari na granici izmedju Poljske i Rusije, kod Kalinjingrada, da izvrsi veliku nuzdu. Znam da je upotreba hemijskog oruzja zabranjena, ali ubijedjen sam da bi velika razorna moc ostataka gibanice i sarme odvratila Rusiju od bilo kakvog daljnjeg vojnog angazmana. U ratu je sve dozvoljeno. Gojko, nek je srecna slava, domacine!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here