Насловна Друштво У пуцњави у Москви троје мртвих, четворо рањено

У пуцњави у Москви троје мртвих, четворо рањено

1
ПОДИЈЕЛИ

Осумњичени у случају „банда ГТА“ ранио је једног од стражара ватреним оружјем у Регионалном суду у Москви, рекао је за Спутњик извор у полицији.

„Стражар је рањен приликом праћења једног од осумњичених“, рекао је саговорник агенције.

Према његовим речима, осумњичени је вероватно узео оружје од једног од стражара.

Медији наводе да је пуцњава почела током превоза оптужених у лифту. Они су отели оружје стражарима. Почела је пуцњава у којој су тројица оптужених убијена, а двојица рањена.

​Раније је правница Софија Рубаска саопштила да је „у регионалном суду у Москви дошло до пуцњаве, повређени су радници, видела сам рањену полицајку“.Она је додала да је чула најмање 20 пуцњева.

​Портпаролка суда Наталија Осипова изјавила је да је зграда евакуисана, а заседања одложена. Бивша адвокатица тужених Дијана Татосова саопштила је да су током размене ватре убијена четири лица из случаја „банде ГТА“ који је разматран на суду.

Банда ГТА је организована група терориста којој је приписивана серија убистава аутомобилиста у Подмосковљу.

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  “Дуготрајно робовање и рђава управа могу толико збунити и унаказити схватање једног народа да здрав разум и прав суд њему отанчају и ослабе, да се потпуно извитопере. Такав поремећен народ не може више да разликује не само добро од зла, него и своју сопствену корист од очигледне штете.”

  – Иво Андрић, „Знакови поред пута“

  како бре то живиш

  https://www.youtube.com/watch?v=_5MJwIB-D0s

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here