Насловна Друштво У Цириху убијен ММА борац Баранин Борис Рачић

У Цириху убијен ММА борац Баранин Борис Рачић

0
ПОДИЈЕЛИ

Држављанин Црне Горе стар 30 година убијен је јутрос око 5.15 сати у Цириху, у улици Вехнталерштрасе број 581.

racicsv

Како сазнаје ТВ Вијести, ријеч је о професионалном ММА борцу Борису Рачићу, поријеклом из Бара. Како преноси Blick.ch, позадина убиства је нејасна. Убиству је наводно претходила свађа.

„Упркос брзој интервенцији медицинских радника, он је умро на лицу мјеста. Околности инцидента су још нејасне. Полиција је у потрази за свједоцима. Жртва је 30-годишњи мушкарац из Црне Горе“, саопштила је полиција у Цириху.

Три мушкарца која су била у близини мјеста убиства су ухапшена због даље истраге. Форензичари су прегледали и два аутомобила, паркирана недалеко од мјеста убиства, а на једном је примјећена рупа од метка.

„Ћерка ме пробудила. Чули смо пуцањ, а затим још три. Погледао сам кроз прозор и видио човјека како лежи на земљи. Један се држао за главу и плакао“, рекао је за Blick.ch један од очевидаца.

Саговорник ТВ Вијести наводи да се Рачићево име није повезивало с нелегалним пословима попут шверца дроге, или зеленашења те да је мотив његовог убиства највјероватније личне природе.

По подацима с интернета, Рачић је био професионални ММА борац у средњој категорији, седамнаести на њемачкој листи бораца у тој категорији. У профи каријери имао је 5 мечева у којима је забиљежио 3 побједе и два пораза.  

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here