Насловна Друштво У Бијелом Пољу узбуна због џихадисте

У Бијелом Пољу узбуна због џихадисте

1
ПОДИЈЕЛИ

Посјетиоци сабора код манастира Куманица, недалеко од Бијелог Поља, јуче су били узнемирили због гласина о наводно наоружаном џихадисти који спрема напад на том скупу.

bijelo-polje

У Бијелом Пољу се прочула и вијест да је неименовани џихадиста, уочен у близини скупа, али и спријечен у свом науму и ухапшен.

Ипак, из црногорске и сјеничке полиције су те гласине демантовали и казали да се ништа слично није догодило.

У Куманици је у току сабор уочи празника љетњег Аранђеловдана, који поред великог броја православних вјерника неријетко посјећују и вјерници муслиманске вјероисповијести.

Манастир је удаљен од Бијелог Поља 14 километара, а од црногорске границе раздваја га ријека Лим.

Јуче током дана редакцији „Вијести“ обратило се више грађана бјелопољске општине који су тврдили да се у манастиру Куманица „десио инцидент ширих размјера„, и да је присутан неубичајено велики број полицајаца.

Из Полицијске станице у Сјеници, у чијој је надлежности територија на којој је манастир Куманица, то су јуче негирали тврдећи да су грађани „непотребно узнемирени“.

Поуздани извор из сјеничке полиције казао је да су и они добили исте информације и да су грађани позивали полицију да провјере што се заправо десило.

„У питању су чисте дезинформације, које долазе са бјелопољске стране. Овдје се није десио ни најмањи инцидент, и грађани се непотребно узмениравају, ми не знамо из ко разлога“, казао је наш извор.

Исти саговорник тврди да је „број полицајаца који су били присутни на скретању са магистралног пута и око манастира“, исти као и прошле године.

Наводни инцидент у Куманици јуче је био главна тема у Бијелом Пољу, а нико од надлежних није се званично огласио да то демантује.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Eto do čega dovodi paranoična propaganda o marsovcima među nama? Onomad je policija bila stravljena sa 4 vehabije koje su panično na vrat na nos poslali preko granice u matičnu državu! Naša štampa nas svakodnevno bombarduje dnevnim izvještajima o aktivnostima ISILA po Crno Gori! Samo što još ne kažu da se vode krvave i ogorčene borbe po ulicama naših gradova!? Očigledno je da smo sami sebe potpalili ogromnim glupostima!? U pamet se ljudi da nam se svijet ne smije našoj hrabrosti i junaštvu!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here