Насловна Издвојено ТВ ИН4С ИНФО – издвојене вијести дана (ВИДЕО)

ТВ ИН4С ИНФО – издвојене вијести дана (ВИДЕО)

1
ПОДИЈЕЛИ

ТВ ИН4С ИНФО за 19. јануар 2017. издваја вијести које су обиљежиле данашњи дан.

Широм православних земаља данас је обиљежен велики хришћански празник Богојављeње.

1901 IN4S INFO Добро је познато да Чарлс Танок незванично слови за европског званичника који је на платном списку ДПС-а, што је и потврдио својим посљедњим нацртом резолуције о Црној Гори, казао је Владисав Бојовић члан предсједништва Демократске народне партије.

Info Carls Tanok

Агенцију за спрјечавање корупције данас су посјетили Млади ДФ-а и том приликом предали пријаву против бившег премијера Црне Горе Мила Ђукановића.

Info DF mladi

На Космету је данас регистрован аутономни регионални политички покрет „Отаџбина“, који чине некадашњи чланови Демократске странке Србије са 12 општинских одбора и припадници Демократске странке, Српске напредне странке и Социјалистичке партије Србије.

Info Kosmet Otadzbina

Евентуална одлука америчког Сената да двотрећинском већином гласа у случају ратификације Протокола учлањења ЦГ у НАТО била би законска али би истовремено била и преседан, истакли су у писму новоизабраном предсједнику Доналду Трампу сенатори Ренд Пол и Мајкл Ли.

Info Senat

Главни одбор Социјалистичке народне партије расправљаће на сједници заказаној за недјељу о одговорности функционера Александра Дамјановића за кршење статутарних правила и о његовом искључењу из странке.

Info SNP

Званичници Свјетског бошњачког конгреса Мустафа Церић и Суад Куртћехајић изједначили су Републику Српску са нацистичком творевином Независном државом Хрватском, поручили да им смета и владика Петар Петровић Његош, па су затражили да се његова дјела избаце из образовног система.

bosnjacki kongres

Драган Краповић, предсједник Општине Будва био је вечерашњи гост ИН4С ИНФО.

Info Dragan Krapovic

ПОДИЈЕЛИ

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here