Насловна Политика ТВ Б92 се извинила Ђукановићу због прилога са Јами

ТВ Б92 се извинила Ђукановићу због прилога са Јами

2
ПОДИЈЕЛИ

Извршна директорка програма у продукцији Б92 Наташа Ранитовић је у име Телевизије и емисије Булевар Б92 упутила извињење црногорском премијеру Милу Ђукановићу због тога што су Дан државности Црне Горе 13. јула, искористили као повод за емитовање прилога у којој је једини саговорник била пјевачица Јасна Миленковић Јами.

milo jami

Поштовани господине Ђукановићу, жељела бих у име Телевизије и емисије Булевар Б92 да Вам се извиним због тога што смо 13.јул Дан државности Црне Горе, искористили као повод за емитовање прилога у којој је једини саговорник била певачица Јасна Миленковић Јами“, наводи се у извињењу ТВБ92 Ђукановићу, које је достављено ЦдМ-у.

ТВ Б92 емитовала је 13. јула емисију са Јами у којој је помињала и Ђукановића.

Ранитовић је нагласила да тај прилог није имао за циљ да на један тако важан датум за Црну Гору, увриједи Ђукановића, као ни саму државу.

„Жао ми је што је до непријатности уопште дошло и увјеравам вас да никаквих задњих намјера емитовањем овог прилога није било, већ наши гости, уживајући слободе изражавања коју као медиј његујемо, понекад и прекораче границе у изношењу онога што сами мисле важним, а у властитој интерпретацији буде крајње неспретно“, пише у извињењу ТВБ92 које је потписала Ранитовић.

Према њеним ријечума адекватан дио извињења је саопштен и у емисији Булевар Б92 емитованој 16.јула.

Подсјетимо, како је изгедао прилог са Јами, на линку ОВДЈЕ

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here