Насловна Друштво Тужилаштво расписало потјернице за руским и српским држављанима

Тужилаштво расписало потјернице за руским и српским држављанима

2
ПОДИЈЕЛИ

Специјално тужилаштво потврдило је ТВ Вијести да је расписало потјернице за двојицом руских и тројицом српских држављана због сумње да су учествовали у стварању криминалне организације и за тероризам у покушају.

На питање ТВ Вијести да ли је затражено расписивање потраге за Немањом Ристићем, Милошем Јовановићем и Предрагом Богићевићем, те тројицом руских држављана због сумње да су учествовали у припремању терористичких напада на дан парламентарних избора 16. октобра, из тужилаштва наводе да се потјернице налазе у Интерполовој бази података.

У првом званичном одговору тужилаштва такође се истиче да су о расписивању потјернице за српским држављанима обавијештени и надлежни државни органи Србије.

Српски министар унутрашњих послова Небојша Стефановић јуче је изјавио да не зна да ли је расписана Интерполова потјерница за Немањом Ристићем, који се након 16. октобра често оглашавао у медијима. Посљедњи пут је у жижу јавности доспио када се приликом недавне посјете Сергеја Лаврова Београду фотографисао у непосредној билзини руског шефа дипломатије. Остаје нејасно како је могуце да српски министар полиције не зна за потјерницу, а црногорски надлежни органи не реагују на Ристићево појављивање, иако су се Београд и Подгорица хвалили како у овом случају имају добру сарадњу и вјерују једни другима.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Hahahaha. I za 7 do 8 neidentifikovanih terorista preobucenih u papagaje.Prodajemo povoljno i hitno 34 pracke ali bez punjena,kuglagere nemamo.Hahahaha. Pa ako treba Katnicu dogovoricemo se brzo.Sram ih i stid bilo vise sa drzavnim udarom.

  2. 0
    0

    Тражи се Цврле звани,,Ђаво,,.Он је убацио праћке у ЦГ.Основано се сумља да је крив за нестанак струје има неколико дана у улазу његове зграде.Наиме,Цврле је вјеровали или не спуштио склопку.Са оваквим тужиоцем се само треба ћосат људи.Вехабије им по њиховим изворима врше регрутацију по Плаву,Гусињу и Рожајима а они ово раде од Руса и Срба?Па јесте ли луди Бог вас убио као што вас је и убио!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here