Насловна Политика Тужилаштво, МУП и УП ћуте о случају М.П. и понашању високих државних...

Тужилаштво, МУП и УП ћуте о случају М.П. и понашању високих државних функционера

6
ПОДИЈЕЛИ

Због информација које су се појавиле у медијима, а тичу се случаја Подгоричанке М.П. (37) и њене изјаве након хапшења у јануару ове године, редакција ИН4С је послала захтјев Тужилаштву, МУП-у и Управи полиције како би јавност добила пуну информацију о понашању високих државних фунционера. У захтјеву се тражи да ове институције потврде или демантују наводе из медија, везано за резултате вјештачења телефона и снимка који је том приликом пронађен у њему.

„Да ли је приликом вјештачења телефона М.П. пронађен видео материјал на којем се види ухапшена М.П. са високим државним функционером Црне Горе?

Да ли је М.П. признала да је она то снимила, тј. да ли је снимак аутентичан?

Да ли је М.П. признала да јој је наведени функционер купио стан и подводио је једном високом државном функционеру Републике Хрватске?,“ питања су која је редакција ИН4С поставила Тужилаштву, МУП-у и Управи полиције, напоменувши да она не нарушавају истрагу везану за случај М.П. а који се води због отмице грађанина Ф.П.

Иако смо били охрабрени, да након недавног објављивања приватних телефонских разговора везано за један други судски случај, јавност неће бити ускраћена за информације на које има право, ниједна од наведених институција до данас није одговорила на постављена питања.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Kakva je ovo paralelna stvarnost. Stvarnost u kojoj živi ovaj iscijeđeni i napaćeni narod i ovaj gadluk u kojem obitavaju funkcioneri su dva paralelna svijeta. Dvije Crne Gore, jedne koja je stradala od druge, kukavičke i nemoralne.

  2. 0
    0

    Važno je da su ažurno objavili razgovore Df-ovaca sa svojim advokatom… dno dna… to su te institucije u kojima građani treba da traže svoje prava… kako da ne…

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here