Насловна Политика Туск: За спровођење Брегзита потребно најмање седам година

Туск: За спровођење Брегзита потребно најмање седам година

1
ПОДИЈЕЛИ

Председник Европског савета Доналд Туск рекао је да ће бити потребно најмање седам година за спровођење резултата Брегзита у пракси, уколико Велика Британија одлучи да напусти ЕУ.

„Најједноставнији ће бити раскид уговора закључених између Велике Британије и ЕУ, за шта ће бити довољне две године“, рекао је Туск у интервјуу за немачки лист Билд.

Према његовим речима, прави проблеми могли би настати приликом успостављања нових односа Велике Британије и сваке од 27 преосталих чланова Уније појединачно, јер би тај процес могао потрајати најмање пет година, без гаранција да ће бити успешан.

Референдум на којем ће се грађани Велике Британије изјаснити о останку своје земље у ЕУ заказан је за 23. јун.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    opet govorite lazi, gospodo. dacete vb, kao americkom eksponentu u evropi, da kontrolise banke, samo da biste vi spasli eu, opet u interesu sad. istu ovakvu galamu i sirenje straha sta pravili pred skotski referendum. znate vi jako dobro, da ako izadje vb, ode skotska sa 65% rezervi evropske nafte. zato. ne lazite vise sebe da mi ne znamo da vi lazete. muka je vise coveku da vas gleda, a kamoli da vas slusa.pored srecnih pederskih brakova, vas isti takav brak sa sad, je glavna laz u medijima. i jos nesto, gospodine tusk- slazem se sa gandijem koji je rekao da zapadu treba civilizacija…Pozdrav iz Sombora.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here