Насловна Политика Тупоња: Због затварња пута, грађане ослободити плаћања за пролаз кроз Созину

Тупоња: Због затварња пута, грађане ослободити плаћања за пролаз кроз Созину

0
ПОДИЈЕЛИ

Шеф Клуба посланика Позитивне Црне Горе, Горан Тупоња сматра да би било елементарно коректно према грађанима да се не наплаћује пролаз кроз тунел Созина све док се не нормализује саобраћај на путном правцу Цетиње-Будва.

tuponja-goran

„Затварањем пута Цетиње-Будва грађани немају иоле пристојан бесплатан алтернативни пут којим би дошли у континетални дио државе зато их не треба додатно кажњавати наплатом путарине, већ за период у којем немају квалитетну алтернативу држава треба да се одрекне прихода проласка кроз тунел Созину“, каже Тупоња.

Тупоња додаје да је дошло до веома озбиљног оштећења и засигурно не тако брзе санације пута Цетиње-Будва, а имајући у виду привредни и сваки други значај тог путног правца за све општине црногорског приморја од Херцег Новог до Улциња сигурно би једна таква одлука имала позитиван ефекат у насталој ситуацији.

„Не ради се само о потребама грађана да не буду одсјечени од остатка државе, већ је тај путни правац јако значајан и за привреднике. Таквом одлуком би се колико-толико утицало да се одржи нормалност саобраћаја и протока роба“, закључује се у саопштењу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here