Насловна Мозаик Тумбаковић: ЛЕ и титула, ЛШ бонус

Тумбаковић: ЛЕ и титула, ЛШ бонус

0
ПОДИЈЕЛИ

Потпредседник Партизана Љубиша Тумбаковић рекао је да ће тај клуб направити стратегију развоја која предвиђа план за унапређење резултата у наредних 5 година.

tumba

„У склопу петогодишњег плана директор клуба и ја направићемо стратегију развоја фудбалског клуба која ће према годинама имати и ниво траженог резултата. У овој, првој години, тражићемо шампионску титулу у нашој лиги, а онда и директан пласман у групну фазу Лиге Европе. Наравно са бонусом који би био Лига шампиона“, рекао је Тумбаковић.

„Из године у годину, уз услове које будемо стварали и селекцију играчам тражиће се и већи резултати. Могуће да већ од следеће године тај циљ буде Лига шампиона„, додао је он.

Упитан да ли се у петогодишњим плановима налази и капитен Саша Илић, Тумбаковић је рекао да то зависи од 37-годишњег фудбалера.

„Као неко ко је клупска легенда, Илић ће наци своје место у Партизану, али прво треба да завршимо ову полусезону са резултатима које очекујемо, па ћемо са њим направити договор који ће бити и у костист Партизана и у његову корист. Где ће бити, то пре свега зависи од њега“, рекао је Тумбаковић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here