Насловна Политика Тронедељне антитерористичке вежбе на југу Русије

Тронедељне антитерористичке вежбе на југу Русије

0
ПОДИЈЕЛИ

Ruska vojska

У Федералној служби безбедности Руске Федерације су саопштили да ће се на југу Русије одржати антитерористичке вежбе, које ће трајати скоро три недеље.

Од 10. до 30. новембра на територији Краснодарског краја, па и у граду домаћину Зимске Олимпијаде 2014, као и у суседним субјектима РФ одржаваће се планиране антитерористичке вежбе.

„Практика одржавања ових вежби нам даје спремност, органи власти и локалне самоуправе ће бити у стању да заједно онемогуће ванредне ситуације и гарантују безбедност становника и гостију краја“, – наводи се у изјави.

Председник Русије захтева јачање ауторитета МУП-а

Јачање ауторитета и кадрова Министарства унутрашњих послова, чишћење полиције од свега што је дискредитује јесте један од приоритета рада, изјавио је данас председник РФ Владимир Путин на свечаностима поводом Дана сарадника органа унутрашњих послова.

Председник је честитао професионални празник представницима МУП-а и ветеранима, „чији рад мора представљати морални оријентир за данашњу генерацију сарадника МУП-а“. „Они се морају угледати на своје легендарне претходнике, морају обављати своју службу поштено и беспрекорно“ – нагласио је Путин.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here