Насловна Поглед Три убице Сребренице

Три убице Сребренице

2
ПОДИЈЕЛИ

Врхунац англосаксонског цинизма,ругање мајкама Сребренице била је реченица Бил Дика Клинтона: „Волим ово место.

nebojsa-jevric-650x487

Каменице,флаше, ципеле, звиждуци усмерени су били у погрешну мету. Да су гађали Клинтона а не Вучића, тад би руља показала да није руља већ ојађени народ.

„Добри муслимани“ не клањају према Меки и Медини већ према Белој Кући. Оне остале широм планете убијају „добри муслимани“ заједно са Американцима деценијама после Другог светског рата.

Мистер Бил Дик је био у великим проблемима због Монике.

А решење му је понудила, наравно ,Хилари која му је запретила да ће се развести од њега уколико не бомбардује Србе. Зато му је било потребно да из америчког пакла пошаље „милосрдног анђела“.

Да је жив Мустафа Мулалић у Сребреници би Клинтону направили турбе. Кад му се свиђа толико Сребреница нека ту и остане, поред својих жртава.

Јер он је наредио Алији Изетбеговићу да у Сребреници буде макар пет хиљада мртвих.

Алија Изетбеговић никада није дошао у Сребреницу.

Толико му је било стало до жртава.

Знао је шта је учинио а знали су и Сребреничани па се јадничак плашио каменовања.

Једини лидер који се није поклонио жртвама Сребренице је рахметли Бабо Изетбеговић.

Он је Клинтонову понуду оберучке прихватио. „Валахи, ако пустимо ове ојађене Влахе чије смо фамилије почистили Србе Осветнике биће 5.000″, обећао је Хилари клањајући на америчкој застави која му је служила уместо јареће кожице .

Пошто га је делегација из Сребренице одбила он је позвао Насера Орића и наредио да убија по небрањеним српским селима, коље старце, жене, децу, да силује, и крстове на стомаке урезује.

Насер Орић је са Морионом изнео пет милиона долара из Сребреница које је поштено зарадио продајући хуманитарну помоћ.

Одлетели су, валахи, са два хеликоптера. У једном је био само пилот а у другом Морион, Насер и Паре. Крвави новци које је Насер Орић наставио да скупља по Тузланском кантону рекетирајуће аге и бегове новог поретка.

То је исто покушао да уради и у Сарајеву. Насер Орић има војску која је за шуме а не за чаршије. Згепечили су га у гепек од мерџе, јаде су му радили сарајевски јалијаши са чаршије. (Кажу, да је преко сто муслиманки силовао тај мали београдски полицајац Насер Орић. Порасла су Насерова копилад). Једва га је спасио Бакир знајући колико га је његов рахметли бабо поштовао.

Балилуку босански, ако ово досад нисте сконтали нећете никад.

Одкуда та америчка љубав према муслиманима?

Што Клинтона не упитасте за Либију, Сирију, Авганистан, Ирак …где гину милони муслимана.

Небојша Јеврић

ПОДИЈЕЛИ

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Ovaj Naser je prevazišao i Pircove ljubavnike,kaže Jevrić da je preko sto muslimanki silovao,što su ljekari u stvari hirurzi plastične hirurgije imali posla ,neka novac vrši obrt,nikad novca i đece dosta, a mujkana treba jer ratovati se mora a Amerika nema vojnika.

  2. 0
    0

    A otkud kod tebe, Jevriću, tolika ljubav prema balijama? Ako ovo što pišeš upućuješ balijama da ih nešto promijeniš prema svom ukusu, garantujem ti potpuno suprotan efekat! Ako pišeš za sebe i svoje četnike kako bi zadovoljio njihove niske strasti, onda tu sigurno imaš uspjeha!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here