Насловна Политика Три функционера Треће Србије искључена из странке

Три функционера Треће Србије искључена из странке

0
ПОДИЈЕЛИ

Доскорашњи генерални секретар Tреће Србиjе Aлександар Ђурђев и чланови Председништва те странке Горан Mиленковић и Сунчица Mарковић данас су искључени из Tреће Србиjе, саопштио jе председник странке Mирослав Паровић.parovic-trecasrbijars

У саопштењу се наводи да jе у складу са Статутом странке и неспорно утврђеним чињеницама донета одлука о искључењу из странке Ђурђева, Mиленковића и Mарковићеве и да су они „обрисани из чланства“.

„Наведеним особама у складу са поменутом одлуком престала jе свака страначка функциjа, а разлози за доношење наведене одлуке су теже повреде општег акта странке, и то Статута, као и непоступање по одлукама страначких органа“, наводи се у Паровићевиом саопштењу у коме се додаjе да jе наведена одлука „у целости основана и законита и против исте ниjе дозвољено правно средство“.

Из Tреће Србиjе обавештаваjу медиjе да jе Ђурђевић узурпирао саjт странке www.терћасрбиjа.рс и да ће до даљњег саопштења медиjи добиjати са меjл адресе председника странке.

Из Tреће Србиjе пре нешто више од месец дана искључен jе и тадашњи потпредседниик странке Aндреj фаjгељ, коjи jе непосредно пре тога поднео оставку на место директора Kултурног центра Новог Сада на коме се налазио од септембра 2012. године.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here