Насловна Друштво Трећа Србија прерасла у Народни слободарски покрет

Трећа Србија прерасла у Народни слободарски покрет

1
ПОДИЈЕЛИ

На састанку оргaна политичке партије Трећа Србија презентоване су промјене начина унутрашњег организовања и прилагођавања савременим трендовима у европској политици, а у складу са тим, укинут је класични страначки модел, а на мјесто њега је усвојен модел организовања политичког покрета.

Како преноси Србин.инфо, на састанку је представљен и нови назив странке и надаље ће се политички дјеловати под именом Народни слободарски покрет.

НСП ће као централни орган политичког дјеловања имати петочлано председништво на челу са Мирославом Паровићем, поред којега ће чланови предсједништва бити: Мироје Јовановић, адвокат, Марко Теслић, предузетник, Боривој Рашуо, пјесник и политиколог, те проф. др Ненад Крстић, редовни професор на Филозофском факултету у Новом Саду.

Скупштина је усвојила и пет кључних задатака на којима ће слободари радити, а међу којима су борба против мафије, успостављање српског културног простора, заустављање аутогеноцида, оздрављење институција државе, те заузимање позиције војне и политичке неутралности Србије, преноси Србин.инфо.

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  Од тих пет тачака, ниједна неће заживети. Зашто? Па зато што:
  1.немате праксу, а самим тим ни логистику
  2.култура, недолична, нема ниво, једно празно
  3.аутогеноцид, предвиђен пре рођења
  4.оздрављење подразумева подршку 1+2
  5.заузимање војне позиције подразумева војника, школованог уско, спремног.
  Са мекушцима у оделима се прогрес не догађа.

  Није довољно да је деда био неко.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here