Насловна Политика Трећа Србија отпочела сарадњу са руском партијом Родина

Трећа Србија отпочела сарадњу са руском партијом Родина

3
ПОДИЈЕЛИ

Мирослав Паровић, председник Треће Србије и Александар Ђурђев, генерални секретар Треће Србије састали су се у Москви са председником извршног одбора Партије Родина, Евгенијем Ивлевим, саопштила је ова оранизација.
trecasrbija-rodina-trecasrbijars
На састанку је размотрена актуелна политичка ситуација у Србији и Русији и констатовано је како две државе и два народа деле сличне проблеме и изазове.

Посебно је анализирана ситуација у области Новорусије за коју су се саговорници сагласили да је веома слична са ситуацијом у којој је својевремено била Република Српска Крајина и да је за званичну Москву веома важно да не дозволи да власт у Кијеву изврши етничко чишћење тог простора, кажу у Трећој Србији.

Такође, размотрена је и могућност срадање две партије везано за покретање привреде Крима и учешће фирми из Србије у том за Русију веома значајном подухвату.  Мирослав Паровић је истакао да економија Србије која је иначе на доста ниском нивоу може да се покрене сарадњом са Кримом имајући у виду да привреди Крима треба пре свега грађевинска оператива и здрава храна, а Србија има да понуди обе ствари, наводи се у саопштењу ТС.

Иначе, оснивач Родине и њен идејни утемељитељ је Димитрије Рогозин садашњи вицепремијер Руске Федерације, истичу у Трећој Србији.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Није страшно што имамо већину партија која имају пријатељске ставове према западним „демократијама“.
  Страшно је то што оне повлаче потезе по диктату тих снага а све на штету српског народа.
  Оно што је сигурно да ниједан потез који се повуче у сарадњи са братском Русијом није на штету Србије и српског народа.

  Жалосно је да само Трећа Србија то увиђа и покушава да такву сарадњу и оствари.

 2. 0
  0

  Русија је једина која нас може подржати, чији интереси су компатибилни са нашим.
  Све западне државе воде политику којом желе да нас још више исецкају и све замаскиране приче западних дипломатија о томе како нам чине добро, просперитет и напредак су лажне.

  Чак и ови који оптужују Трећу Србију да је шпијун Русије сами себе дискредитују јер нам је јасно да њихово служење западњацима води само у даље распарчавање Србије.

 3. 0
  0

  Kao i obično naš narod zabija glavu u pesak, brzo zaboravlja.

  Međutim ima nas koji veoma dobro pamtimo i znamo da nam zapad kroz vekove misli jedno te isto.

  Budemo li se i dalje pravili da ne vidimo da nam zapad pod maskom kretanja ka EU u stvari sprema dalje smanjivanje teritorija, uništavanje bilo kakve proizvodnje i stvaranje ekonomije koja je oslonjena na iskljucivu prodaju njihovih proizvoda, stalno siromaštvo i veliku nezaposlenost jer tako najlakse manipuliše vlastima – kao u slučaju svih vlasti u zemljama jugio-istočne Evrope – završićemo kao beogradski pašaluk.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here