Насловна Мозаик Трампова ћерка у Србију дошла због лечења?

Трампова ћерка у Србију дошла због лечења?

2
Beograd, Trampova
Тифани Трамп са оцем Доналдом

Ћерка председника САД Тифани Трамп имала је заказан преглед код доктора интегративне медицине Момира Дуњића, са којим је разговарала о свом здравственом стању и добила савете како да га поправи, пише Блиц.

Откада је Тифани приватним летом у петак увече слетела на аеродром „Никола Тесла“ у Београду, сви су се питали који је разлог њене посете Србији.

Како преноси Блиц, Трампова кћерка је у Београд дошла, између осталог, како би се видела са докторима који се баве интегративном медицином.

Овај вид лечења, који је још у развоју на нашим просторима, представља спој најбољег из научне медицине и клинички доказаних метода комплементарних и традиционалних грана медицине.

Тифани је урађен детаљан преглед и дати су јој савети како да побољша начин живота кроз исхрану и физичку активност.

Како се подаци о пацијентима строго чувају, а овде је још у питању ћерка председника САД, нико не зна да ли Тифани има одређени здравствени проблем или је ишла превентивно, каже извор близак људима који су упућени у кретање младе Тифани.

„Не знам ко вам је то рекао. Не бих желео да причам о томе“, кратко је поручио Момир Дуњић који није демантовао да је Тифани Трамп била његов пацијент.

 

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here