Насловна Политика Трамп позвао републиканце на јединство

Трамп позвао републиканце на јединство

0
ПОДИЈЕЛИ

Извесни кандидат Републиканске партије за председника САД Доналд Трамп позвао је данас републиканце на јединство и упозорио их да би њихова места у Конгресу могла да буду у опасности ако га не подрже.

Обраћајући се хиљадама људи на митингу у Тампи, на Флориди, Трамп је председничког кандидата републиканаца на претходним изборима, Мита Ромнија назвао „камено хладним губитником“ јер га није подржао.

Трамп је рекао да Републиканска партија мора да се организује и да заједно делује како би победила на председничким изборима, осудивши републиканце у горњем дому, Сенату који се противе његовој кандидатури.

Говорећи самоуверено о својој способности да победи, Трамп је упозорио да су места републиканаца у Представничком дому и у Сенату у опасности ако се не уједине и не подрже га.

– Републиканска партија мора да буде чврста и паметна. Ако не буде, ја ћу победити, али много других људи неће – казао је Трамп.

Његове присталице су му на крају скупа отпевале рођенданску песму, пошто Трамп 14. јуна пуни 70 година, а он им је рекао: „Осећам се као да имам 35 година и то је добра вест“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here