Насловна Политика Трамп одбацио извјештај обавјештајне службе о Русији: То су лажне информације

Трамп одбацио извјештај обавјештајне службе о Русији: То су лажне информације

2
ПОДИЈЕЛИ

Новоизабрани амерички предсједник Доналд Трамп одбацио је извјештај обавјештајне службе према којем је Русија годинама прикупљала информације о њему и утицала на изборни ток, преноси агенција Бета.

„То су лажне информације и потпуни лов на вјештице,“ написао је касно синоћ Трамп на Твитеру. Новоизабрани предсједник је своју поруку написао великим словима са знаком узвика на крају.

Америчка телевизијска мрежа СиЕнЕн (CNN) и други медији у САД извијестили су касно синоћ о постојању повјерљивог документа од 35 страна, састављеног од серије биљежака с датумима од јуна до децембра 2016., који је написао бивши британски агент за контрашпијунажу, а којег америчке обавјештајне службе сматрају поузданим извором.

Медији су пренијели да су начелници обавјештајних агенција Трампу пренели резиме на двије стране са детаљима документа, чији су дјелови у петак објелодањени.

Трамп ће данас, наводи „Бета“, одржати прву конференцију за новинаре у Њујорку на којој се очекује да ће говорити и о том извјештају.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Cim Trump preuzme mjesto prijeshjednika, klintonovkini poltroni i ulizice ce se utrkivati ko ce prvi da ospija cija je bila ideja da su rusi krivi za kleptomankin fijasko… 🙂 I ameri imaju poltrone i ulizice, nijesmo samo mi u cg prijetplaceni na poltronstvo i dupekizstvo, doduse mi smo shampijoni u tome nema boljih zbilja. 🙂

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here