Насловна Насловна Трамп нема шта да крије: Нека ме саслушају обавјештајне службе

Трамп нема шта да крије: Нека ме саслушају обавјештајне службе

4
ПОДИЈЕЛИ

Изабрани-предсједник Доналд Трамп, изјавио је у четвртак да ће се наћи на саслушању са званичницима обавјештајних служби поводом мејлова који су процурили из Националног комитета Демократа, јер нема шта да крије, преноси Њујорк Тајмс. Он је то изјавио након што је Обамина администрација одлучила да продужи санкције Русији.

Подсјетимо, Трамп је на свом твитер профилу неколико пута истакао да је Обамина администрација чак у октoбру објавила да је Русија умијешана у хакованје и-мејл сервера Националног комитета Демократа, па се поставља логично питање зашто се чекало до након избора како би се предузеле акције, што још више баца сумњу на то да је у ствари све то била фарса која је осмишљена у кухињи Демократа.

Господин Трамп је у писаном саопштењу, као први одговор на наставак Обамине безобзирне и прљаве кампање против Русије, рекао да Америка сада има већих и озбиљнијих проблема поред конструисања монстроузних лажи уперених против Русије, али да ће у интересу америчког народа отићи на саслушање упркос свему, јер je то изгледа једини начин да се фабрика лажи заустави.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Svaka čast, pa neka se vidi ko je ko. Sve su službe bile protiv Trampa, i službe i mediji, utoliko je njegova pobjeda veličanstvenija.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here