Насловна Друштво Тошковић: Од Ђукановића очекујемо да отвори ново министарство за криминал и корупцију

Тошковић: Од Ђукановића очекујемо да отвори ново министарство за криминал и корупцију

0
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник општинског одбора Радничке партије Подгорица Радован Тошковић казао је да радници и грађани од премијера Црне Горе Мила Ђукановића очекују отварање новог министарства за криминал и корупцију, јер су свједоци деценијских хвалоспјева Владе и ресорних министарстава да спроводе успјешне приватизације и проналажење најбољих пословних партнера за преузимање власништва црногорских фирми. 

TOSKOVIC

Како је казао, радници и грађани виде да је сва досадашња привредна лакрдија вођена по сценарију уских кругова саме Владе који су уз богате новчане надокнаде налазили руководеће структуре као извођаче трагичних радова у уништавању многих фирми по Црној Гори .

„Притом Влада стално испира уста са све већом примјеном европских норми и закона у Црној Гори, а истина је да су све институције у Црној Гори лажне, подређене су интересима власти и наносе штету народу. Да ли сада Влада за уништење привреде срамотним ћутањем показује „снагу“ због пословног примитивизма и самовоље што су њени чланови учесници и носиоци у свим промашеним приватизационим процесима и што је то цијена црногорског неморала и привредног слома Црне Горе за коју још нико не одговара а све је то обављено по сценарију Владе која није била способна да решава привредне проблеме и одржи производну економију по моделу европских земаља“, додао је Тошковић.

Говорећи о „привредном циркусу“ који се дешавао и који се још увијек дешава у Црној Гори, Тошковић поручује да радници и грађани сугеришу премијеру да процес приватизације замијени са процесом затварања преосталих фирми уз помоћ ангажовања нових стратешких партнера.

„И да све досадашње заслужне актере приватизације прогласи националним спасиоцима наше привреде, па да им се подигну споменици у фирмама које су приватизовали а привредну комору преименује у комору непостојеће привреде јер су нашој јавности добро познати резултати наше привреде. Поразно је да у економско-моралном суноврату Црне Горе, поједини представници европских институција толеришу лажно представљање реформских активности црногорске Владе, одајући им лажно признање за некакве тобожње резултате због којих је данас црногорско друштво на дну економоско-социјалне провалије и запослености и нема обиљежје нормалне државе“, констатовао је Тошковић.

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here