Насловна Друштво Тошковић: КАП ће опет бити у рукама државе

Тошковић: КАП ће опет бити у рукама државе

0
ПОДИЈЕЛИ

Радничка партија поручила је да ће Комбинат алуминијума Подгорица КАП вратити у власништво државе и неће дозволити да радници, који су од стране Владе обесправљени и утамничени измишљеним стечајем, раде за мале паре и тако се израбљују,  истакао је предсједник општинског одбора те странке Радован Тошковић.

radovan toskovic

Он је казао да се руководећа сруктура КАП-а више година богатила на рачун уништења фабрике.

„И они као партијски намјештеници који својој Демократској партији социјалиста ДПС сервирају затварање КАП-а и та иста партија обмањује раднике и јавност са лажном перспективом фабрике и тако се режим Црне Горе са руководством Комбината игра животним судбинама радника и њихових породица“, рекао је Тошковић.

Тошковић додаје да одабраним миљеницима власти, КАП је у разним етапама довођен у кризне ситуације и у угроженост његовог опстанка што је био главни разлог његове приватизације.

Заједно са Владом директори КАП-а и њихови блиски сарадници су главни актери трагичног циркуса у фабрици, а свима је јасно да су њихова нестручност и лоши резултати рада једина препорука и референца. Стога су све руководеће структуре које су долазиле у КАП од његовог постојања до данас ту фабрику доживљавале као пролазну станицу за лично богаћење„, сматра Тошковић.

Према његовим ријечима, несхватљиво је да се не зна ко је власник КАП-а, да ли Привредни суд или „наводни власник који је намјештеник власти“.

Ближи се дан када ће неспособни менаџмент за пословни примитивизам и самовољу заједно са Владом сносити одговорност за катастрофално пословање КАП-а пред цјелокупном јавношћу„, закључује Тошковић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here