Насловна Насловна Топаловићи на црногорски начин: „Тројка“ тражи закопано благо Светозара Маровића

Топаловићи на црногорски начин: „Тројка“ тражи закопано благо Светозара Маровића

4
ПОДИЈЕЛИ

Да су остаци некадашње опозиције синтагму уласка „по дубини и ширини“ у Владу Мила Ђукановића озбиљно схватили, говори и податак да су недавно, далеко од очију јавности, водили жестоку борбу са представницима режима око функције директора ЈП „Погребне услуге“ у Будви. Изгледа да је разлог ове титанске борбе око погребних услуга између бивше опозиције и њихових колега из власти информација да је Светозар Маровић, као вођа криминалног клана у Будви, на неком од гробаља у општини Будва закопао 450 милиона евра, саопштили су данас из Демократског фронта. Они су нагласили да је овакав вид контроле изборних злоупотреба премашио очекивања и највећих скептика те да би овим методом могли бити коначно избрисани и сви покојници који се налазе на бирачким списковима.

Остатак саопштења ДФ-а преносимо у цјелости:

Све досадашње теорије о томе да је Светозар Маровић, лично возећи своју јахту „Херберт Маркузе“ новац пренио на Сејшелска острва, Мадагаскар или Тајланд, показале су се као намјерно скретање са истраге, јер су покрадени милиони закопани у Црној Гори. А податак да се ДПС оштро противио предаји Погребних услуга опозицији, нудећи им чак и мјесто градоначелника само да одустану од поменутог јавног предузећа, додатно оснажава оперативни податак о закопаних 450 милиона евра.

Ипак, досљедност и неумољивост бивше опозиције у захтјеву да добију „Погребне услуге“ била је толико драматична, да је тројац са кормиларом Лекић – Кривокапић – Ракчевић запријетио Душку Марковићу (Мило Ђукановић је у Аргентини, иначе би њему), да од избора на јесен нема ништа, уколико њихов човјек не добије кључеве црног мерцедес каравана на ком пише „Смрт је сигуран посао“.

Ако је прва сједница Владе протекла у рушењу хотела „Кристал ривијера“, другу је обиљежила борба за кључеве црног мерцедес каравана и даљинске управљаче од клима уређаја који се налазе у свим будванским капелама. Такође, овим потезом бивше опозиције, на којем би им и покојни Гарибалди позавидио, биће избрисани и сви покојници који се налазе на бирачком мјесту, и то без додатних трошкова. Наиме, док представници бивше опозиције буду тражили закопано благо Светозара Маровића по гробљима будванске општине, добро ће им доћи метод „door to door“ који ће замијенити са „grave to grave“, и тако директним увидом чистити бирачки списак од потенцијалних фантом бирача који би се могли наћи у Афису.

Овакав вид контроле изборних злоупотреба од стране бивше опозиције премашио је очекивања највећих скептика и експерата који ни замислити нису могли докле су спремни да се жртвују опозициони шехиди. Зато више нема дилеме да ће Демос, СДП и УРА на сљедеће изборе наступити као коалиција „Топаловићи“ , јер би било превише наивно да не искористе овај погребни зицер.

Само се надамо кад буду читали Пантелијин (читај Мишка Перовића) тестамент ко ће бити носилац листе, да неће постављати сувишна питања типа: „А колики је мој део?“

4 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here