Насловна Мозаик Тодорић: Одводе нам играче

Тодорић: Одводе нам играче

0
ПОДИЈЕЛИ

Андора, повратник у АЦБ лигу после више од 20 година, очајнички жели да задржи елитни статус у шпанској кошарци, па је управа клуба из истоимене кнежевине, који је одавно у такмичарском систему, увелико у потрази за адекватним појачањима.

edo muric

Као прве опције помињу се Нејтан Џаваји, затим Рики Минард, а појавила се и гласина да би Андора, са буџетом којег се не би постидјели ни екипе из горњег дијела  табеле, жели и, зачуђујуће, Еда Мурића!?

  • Досад су нам “доводили” играче, а од сада нам “одводе” – јасно је спортски директор Партизана Драган Тодорић демантовао гласине о Мурићу, алудирајући и на бројна имена које су медији већ видјели као појачања црно-бијелих.

Мурић је јесенас потписао трогодишњи (2+1) уговор са Партизаном, не кријући да му се остварила дјечачка жеља да обуче црно-бијели дрес. После одличног старта у новом клубу, услиједила је повреда рамена, због које је паузирао нешто више од мјесец и по дана.

На првом “повратинчком” мечу, прошле недјеље против Металца, још једном је потврдио колико ће значити српском шампиону у борби за трофеје у Купу Радивоја Кораћа, националном шампионату и за највреднији, у АБА лиги.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here