Насловна Друштво Тасовац: Очекујем реаговање РЕМ-а, „Парови“ су дно дна

Тасовац: Очекујем реаговање РЕМ-а, „Парови“ су дно дна

1
ПОДИЈЕЛИ

Министар културе и информисања Иван Тасовац изјавио је данас да је увјерен да ће Регулаторно тело за електронске медије (РЕМ) предузети све мјере у складу са својим делокругом рада поводом риалитија „Парови“ који се приказује на ТВ Хепи оцјењујући да је та емисија „дно дна“ домаће продукције.

ivan tasovac

Тасовац исто мишљење има и о већини риалити програма.

„Такви програми не само да имају негативан утицај на млађу популацију, већ су и еклатантан примјер покушаја деградације цјелокупне медијске сцене у Србији, у вријеме када Влада Србије предузима све неопходне мјере како би медијски простор био регулисан и усклађен са највишим европским и свјетским стандардима“, нагласио је министар.

Он је подсјетио да је то први риалити програм који се приказује на српским телевизијама од почетка примене нових медијских закона и додао да је сигуран да, поред реакције РЕМ-а, рјешење и најбољи начин заштите дјеце од скандалозних и непримјерених садржаја у телевизијским програмима лежи у рукама родитеља.

„Даљински управљач којим ћете промијенити програм за који сматрате да је непримјерен, у овом тренутку дјелотворнији је од оправданог јавног згражавања“, закључио је Тасовац.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Apel za REM da se ukinu svi rijaliti programi. Jednostavno yabraniti emitovanje! Ne samo da je dno dna, nego trovanje naroda, posebno mladje populacije. Jedna opsya katastrofa!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here