Насловна Насловна Талик режимских лажи: Паја (ни)је уништио „припремљено“ оружје

Талик режимских лажи: Паја (ни)је уништио „припремљено“ оружје

4
ПОДИЈЕЛИ

У трци за „ексклузивним“ информацијама о терористима и „државном удару“, режимски медији су се потпуно погубили, па им је умјесто истине, најважнија максима којом се воде, како одбранити лажне и спиноване конструкције тужилаштва.

Пошто су увидјели да су изгубили битку са истином и да више нико, осим Катнића и Ђукановића, не вјерује у „државни удар“, медији који им безрезервно служе, свакодневно нас засипају медијским отровом, у виду некаквих исказа, неких оптужених, покушавајући да нам лаж продају за истину. У мору лажних информација, које Пинк, Информер, ЦДМ, Побједа и њихови резервни портали ЦДМ и портал Аналитика, пуштају у етар, свакако је најупечатљивија она од прије два дана, када су објавили да је Мирко Велимировић, кодног имена Паја, сам расклопио 50 пушака и пиштоља и уништио их негдје код ријеке Ибар.

Супермен из Зубиног потока, бивши полицајац и власник јавне куће, сарадник више локалних полиција и служби, попут Џејмс Бонда из најбољих дана, док кажеш „Синђа“, раставио је и уништио арсенал наоружања којим је Црна Гора требала да буде завијена у црно. Та информација, на прво читање, нема никакаве логике. Већ на друго читање се види да је то класични спин. Али, кад трећи пут то прочитате, видите да је у питању ординарна лаж. Наравно, да је то класнична удбашка подметачина, са намјером да се јавности прода лаж, зарад одбране режима, лако је утврдити. Довољно је само бавити се истраживачким новинарством, у овом конкретном случају је доста и пет минута, па доћи до истине.

Тако је редакција ИН4С, кренула у провјеру поменутих навода, режимских портала, и ухватила их у лажи. Тачније, ухватио их је у лажи сам Велимировић. А помогао му је и талик јуначки, Миливоје Катнић. Мирко Велимировић, звани Паја, код тужиоца је већ дао изјаву, 18. октобра, и до детаља испричао што је знао, тачније, што му је, највјероватније сугерисано. И тако Паја каже код тужиоца да оружја није било.

Велимировић је испричао да му је Синђелић, на састанку, у Рибарићима, дао 15.000 еура за оружје и да види колико је од тог новца потребно да се одвоји да би се људима који иду у Црну Гору платио пут и боравак. На том састанку је Синђелић од њега тражио да за 15.000 еура купи 50 аутоматских пушака и три сандука муниције. То оружје и муницију, према договору, Велимировић је требао да пребаци у Црну Гору гдје би нашао неку кућу у коју би то смјестио.

„Након овог састанка, иако сам узео новац од Синђелића, два дана сам размишљао шта да урадим. Имао сам двије опције, или да му вратим новац и кажем да не могу да набавим оружје или да одем у Црну Гору и све пријавим. Одлучио сам да ипак одем у Црну Гору, у полицију, и све испричам. У полицији сам тражио да причам са начелником и испричао му све што је било до тада, а он ме је упутио код тужиоца, гдје смо се договорили да видимо докле ће то ићи и ја сам на то пристао“, испричао је Велимировић.

Након разговора са тужиоцем пошао је у Србију и поново се срео са Синђелићем, који је иницирао тај сусрет. На том састанку он је Синђелићу рекао да може набавити оружје и муницију, али да треба још новца. Синђелић му је том приликом дао још 15.000 еура и саопштио му да људе које он буде ангажовао неће да учествују у напдима и да неће да користе оружје те ноћи. Синђелић му је казао да постоје друге групе које су задужене за то и да ће се накнадно све договорити.

„Синђелић је од мене тражио да сликам оружје и да му покажем фотографију. Након тог састанка ја сам се вратио у Црну Гору, сликао оружје које је већ било припремљено и одмах након тога сам се вратио у Србију како би му показао ту слику“, испричао је Велимировић.

pajina-izjava

Значи, Велимировић, својевољно, уз помоћ талика јуначкога, каже да никакаво оружје није набавио. И то лијепо уђе у записник који је Велимировић својеручно потписао. И још Паја додаје да су му слику оружја дали у Црној Гори. Лако је закључити и ко му је слику дао. Јер, Паја у Црној Гори зна само тужиоца коме је „одао“ страшну информацију о крвопролићу, које су спремали кројачи, керамичари, потпомогнути једним ђедом и једном бабом, са све висококвалитетним штитницима за међуножје.

Чак се и том Паји омакне истина, да каже да оружја није ни било, осим на слици. И то слици коју је добио.

Ако већ морамо некоме да вјерујемо у свој овој причи, некако је најлогичније, колико то год звучало гротексно, повјерујемо Паји. Мада, искрено између Паје и Пинка, Информера и осталих режимских медија и нема разлике. Осим у оружју којим нас трују последњих мјесеци.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Od „junackog talika“ostao je samo „Paja“!Koji „Paja“?Nije „Paja“,Jare je,ko je rekao „Paja“?Pa „Jare“!Ako laze „Paja“,ne laze „Jare“!A dje je „Koza“?Sve su „Koze „na broju ,lazes?Laze „Koza“?Ako laze“Koza“ ,ne laze“Rog“!

 2. 0
  0

  Ha , ha , samo se vi sokolite , uskoro kreće sablja pa ćete oko detalja diskutovati dok šetate po ZIKS-u .
  A sve će Katnić vama pokazivati dokaze , a makse oli .

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here