Насловна Политика Тачи убијеђен да ће Шпанија признати тзв. државу Косово

Тачи убијеђен да ће Шпанија признати тзв. државу Косово

9
ПОДИЈЕЛИ

Самозвани председник КиМ, Хашим Тачи, изразио је у интевјуу за шпанску агенцију АФЕ „убјеђење да ће Шпанија ускоро признати независност Косова“, пренијела је агенција Тањуг.

Како се наводи у поменутим медијима, Тачи није желио да пореди тенденцију одцјепљења Косова са сепаратистичким покретима у Шпанији.

„Шпанија није Србија, а Каталонија није Косово“, рекао је Тачи.

На питање о тероризму, Тачи је рекао да Косово има „нулту толеранцију за терористичке и криминалне групе“.

„Ми смо предузели све законске мјере за спречавање радикализма“, рекао је предсједник тзв. Косова.

Подсјећамо да су крајем маја званичници Шпаније у разговору са предсједником Србије Томиславом Николићем изјавили да Шпанија подржава територијални интегритет и суверенитет Србије.

Том приликом, шпански министрар иностраних послова Краљевине Шпаније Хосе Мануел Гарсија-Маргаљо казао је да Шпанија не признаје документе који долазе са тзв. Косова и да неће омогућити визну либерализацију за грађане који долазе са те територије.

ПОДИЈЕЛИ

9 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Да, али КРАЉЕВИНА Шпанија ПРВО МОРА ДА ПРИЗНА КАТАЛУЊУ И БАСКИЈУ које су дио њене суверене територије као што је КОСОВО И МЕТОХИЈА НЕОТУЂИВИ ( ЗА САДА ОКУПИРАНИ ) ДИО СУВЕРЕНЕ ДРЖАВЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ.
  Suvremena Crna Gora – Montenegro, odrekla se sopstvenih prava na štetu svog naroda, на горку увреду КРАЉЕВИНЕ ЦРНЕ ГОРЕ, А ДА НЕ ГОВОРИМО О ГРИЈЕХУ ПРЕМА СРБИЈИ – то нека Господ Милосни види!!!

 2. 0
  0

  Kako možete bez stručnog nadzora osoba zaduženih za lica teško ometena u razvoju puštati komentare njihovih štićenika u „etar“?

 3. 0
  0

  Hvala, Ajkulice BD, predlažem da, skupa sa Miškom Ajkulom, odgledate „Let iznad kukavičjeg gnijezda“ Miloša Formana, biće vam korisno, nadam se!

 4. 0
  0

  Zemlja velike tradicije kao što je Kraljevina Španija nema nikakav interes da priznaje narko-terorističke tvorevine poput „Kosova“, na koju ovdašnji šovinistički lumpenproletarijat „svršava“ jer „sličan se sličnom raduje“! Pored toga, u situaciji kad Katalonija, Baskija, možda i Galicija traže nezavisnost, takav akt bi bio samoubilački, „zabijanje trna u zdravu nogu“!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here