Насловна Политика Тачи у Улцињу: Помоћи ћу вам, добар сам са Милом

Тачи у Улцињу: Помоћи ћу вам, добар сам са Милом

0
ПОДИЈЕЛИ

Потпредсједник Владе такозваног „Косова“ и министар вањских послова Хашим Тачи је приликом посјете Улцињу сународницима поручио да може много да им помогне у остваривању својих права и бољег живота у Црној Гори.

Milo-i-Taci

Он је приликом сусрета код предсједника општине Улцињ Фатмира Деке казао да они треба да му се обрате за све проблеме на које наилазе.

Имам одличну сарадњу са премијером Милом Ђукановићем и могу да помогнем. Не знам до детаља све ваше проблеме, зато ми пошаљите све зашта мислите да би могло да се ријеши. Помоћи ће Ђукановић, добар сам са њим“, казао је у неколико наврата Тачи, сазнају Дневне новине од неких учесника разговора.

Тачи ни у једном тренутку није помињао великодржавне пројекте, као што је Велика Албанија. Бавио се друштвеним и економским темама.

Он им је рекао да је исто као и у Тирани, у Подгорици разговарао о бољој сарадњи косовске и црногорске привреде, и начину да заједно привуку стране инвеститоре.

Тачи је најавио скорашње покретање питања имовине косовских предузећа у Улцињу и Црној Гори након успостављања независности.

Посебно се осврнуо на „случај Кл“, у којем Атлас група Душка Кнежевића тражи од општине Улцињ 10,5 милиона еура. Он очекује да ће се и ово питање ријешити на обострано задовољство.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here