Насловна Насловна Сузе Божјег човјека Србољуба: Нису ми дали ни свијећу да запалим за...

Сузе Божјег човјека Србољуба: Нису ми дали ни свијећу да запалим за душу ћерке (ВИДЕО)

43
ПОДИЈЕЛИ

srboljub 409x189 Сузе Божјег човјека Србољуба: Нису ми дали ни свијећу да запалим за душу ћерке (ВИДЕО)

У Вишем суду у Подгорици данас је настављено суђење за аферу „Државни удар„, за које у Демократском фронту тврде да се ради о монтираном политичком процесу.

Досадашњи дио суђења обиљежило је свједочење Братислава Дикића, који је негирао кривицу и тешко оптужио специјалног државног тужиоца Миливоја Катнића.

Такође, испитан је и оптужени Милош Јовановић, чије је свједочење било препуно конфузије. Најконтроверзнији дио суђења био је везан за откриће да је Јовановић био ухапшен у тренутку када га је позвао свједок сарадник Саша Синђелић, а након дешавања 16. октобра.

Судија Сузана Мугоша није дозволила да одговори када и ко га је ухапсио, и да ли Јовановић зна због чега, а није ни разјашњено како је дошао у Црну Гору, осим што је рекао да су га позвали људи који раде за „државу Црну Гору“.

drzavni udar sudjenje 01 Сузе Божјег човјека Србољуба: Нису ми дали ни свијећу да запалим за душу ћерке (ВИДЕО)

ИН4С је објавио исказ Јовановића дат код истражног судије у којем се наводи да га је приликом доласка у Подгорицу на станици сачекао припадник АНБ.

Судија Мугоша је имала такође неславну ролу, јер је породицама осумњичених и публици забранила да присуствују суђењу. Она је, с друге стране, одбија предлоге бранилаца за укидање притвора осумњиченима.

Потпредсједник Нове српске демократије Славен Радуновић казао је да забрана присуства публике суђењу представља први корак ка прекиду директног преноса.

За наводни државни удар оптужени су лидери Демократског фронта Андрија Мандић и Милан Кнежевић. Осим њих, на оптужници Специјалног државног тужилаштва су руски држављани Едвард Шишмаков, Владимир Попов, Мандићев возач Михаило Чађеновић и девет српских држављана, међу којима је и бивши шеф српске Жандармерије Братислав Дикић.

Поступак против преводиоца ДФ-а Ананија – Нина Никића води се посебно.

Оптужница се доминантно темељи на исказу Саше Синђелића, коме је додијељен статус свједока сарадника.

Данашњи претрес је затворен, а суђење се наставља 20. 9, с почетком у 9 часова.

sudjenje Drzavni udar kod Suzane 409x243 Сузе Божјег човјека Србољуба: Нису ми дали ни свијећу да запалим за душу ћерке (ВИДЕО)

Катнић: Суд да заштити Тужилаштво, нисмо хтјели да вријеђамо четнички покрет

СДТ Миливоје Катнић казао је да је одбрана до непојмљивиох размјера увриједила тужилаштво помињањем комедиографа у вези са овим случајем.

Катнић тврди да Тужилаштво није имало намјеру да вријеђа Свесрпски четнички покрет већ управо супротно!

„Хтјели смо да докажемо да тај покрет управо није организатор догађаја“, навео је Катнић, тражећи од судије Мугоша да заштити Тужилаштво.

Ђорђевић: Нису ми дали ни свијећу да упалим за душу ћерке

Данашње суђење обиљежило је емотивно излагање оптуженог Србољуба Ђорђевића, који је у једном тренутку испитивања навео да му суд није дозволио да запали свијећу за душу покојне ћерке.

Док је кроз сузе објашњавао да му суд није чак ни одговорио на два писма-молбе, Ђорђевић је казао:

„… Чуо сам звона са оближње цркве… Нису ми дали да одем и запалим свећу за душу детета.“

Судија Мугоша је у континуитету одсјечним „Да ли је то све?“ окончавала излагање Ђорђевића и предлагала даља питања авдоката одбране, односно тужиоца.

Сузе Божјег човјека Србољуба

Geplaatst door Informativni portal IN4S op woensdag 13 september 2017

Током суђења се због Ђорђевићевих исказа појавио велики број негодовања у јавности због кршења људских права јер му, поред кршења права на слободу вјероисповијести, није омогућена ни љекарска њега.

Посланик ДФ-а Славен Радуновић апеловао је на свом Фејсбук-профилу на организације које се баве заштитом људских права да реагују овим поводом.

Ђорђевић: Не познајем Андрију Мандића

Оптужени Ђорђевић је казао одговарајући на питања адвоката одбране да не му нису позната имена Владимира Поповића, Андрију Мандића, Едуарда Широкова.

Ђорђевић је накнадно питање адвоката казао да му нико није нудио да обуче униформу црногорске полиције, да се туче са полицијом и да учествује у хапшењу Мила Ђукановића.

„Ја нисам способан за то“, казао је Ђорђевић.

Четници и партизани главна тема „Код Сузане“

Адвокати одбране реаговали су на питања тужиоца, казавши да су питања типа „Да ли оптужени зна циљеве четничког покрета?“ идеолошка и да немају везе са предметном оптужницом.

„Суд није изашао из идеолошких питања“, навели су адвокати одбране поводом питања која је тужилац Чађеновић упутио Србољубу Ђорђевићу.

Они указују на то да би овај ток суђења могао некада некоме, неком младом Нушићу или Ковачевићу, да послужи за писање комедије.

Одговарајући на питања адвоката одбране, Ђорђевић је казао да циљеви покрета чији је симпатизер нема у програму дјеловање против НАТО пакта.

Србољуб Ђорђевић: Не знам ништа о томе шта ми се ставља на терет

Србољуб Ђорђевић је казао да жели да изнесе истину. Он је казао да није крив за оно што му се ставља на терет.

kod suzane 409x220 Сузе Божјег човјека Србољуба: Нису ми дали ни свијећу да запалим за душу ћерке (ВИДЕО)

„Стално размишљам што сам у притвору. Нисам дошао у Подгорицу ништа да учиним. Разболио сам се од туге и болести. Не знам ништа о томе шта ми се ставља на терет“, казао је Ђорђевић. Он је казао да је позван у Подгорицу на „неко четничко славље“. Ђорђевић наводи да је одбио јер није имао новца, али да му је понуђено да му се плати карта и да ће успут посјетити манастир Острог.

Судија Мугоша не дозвољава одбрани да постави приговор на питање тужиоца Саше Чађеновића, упућено Ђорђевићу, на шта поново упозоравају адвокати одбране.

Емотивни исказ Ђорђевића: Дошао сам овдје због личне трагедије, не да правим неред

Ђорђевић је казао да је полиција дошла у поноћ гдје су били смјештени и да су ухапшени.

„Ја сам дошао највише због моје трагедије, ја сам изгубио дијете“, казао је уплакани Ђорђевић, додајући да је дошао да се помоли под Острошком светињом.

„Нисам ја овдје дошао да учиним неки неред, а ево сам у притвору. То што ми се ставља на терет, ја о томе појма немам“, казао не он, не успијевајући да задржи сузе.

Ђорђевић је на питање тужиоца потврдио да је симпатизер „Свесрпског четничког покрета“, али додао да није члан, те да не зна како дјелује тај покрет. Он је казао да је ишао на скупове да би сазнао нешто више о Дражи Михаиловићу и да га је само то интересовало.

djordjevic 409x307 Сузе Божјег човјека Србољуба: Нису ми дали ни свијећу да запалим за душу ћерке (ВИДЕО)

Адвокат Петронијевић тражи да суд не укида право одбрани на приговоре током постављања питање, јер то онда нема смисла. Судија је дала паузу да би вијеће одлучило о примједби Петронијевића.

Мугоша је одбила захтјеве бранилаца да износе примједбе на питања тужилаца, а адвокат Петронијевић је казао да је донешена погрешна одлука.

Одбрана: Мугоша је трећи члан тужилаштва

Судија Сузана Мугоша је трећи члан тужилаштва, рекао је адвокат Братислава Дикића, Милан Петровић, а поновио Југослав Крповић, адвокат Бранке Милић.

Више пута у току расправе, притиснута аргументима одбране, судија Сузана Мугоша на примједбе због пристрасности у вођењу поступка, грубо прекида ријеч адвоката.

Једини одговор који даје на примједбе адвоката јесте нешто што заправо звучи као уцјена: „Да ли тражите моје изузеће или не?“

Примједбе на одбрану Јовановића

Адвокат Крповић је подсјетио да је суткиња дозволила питања за Дикића која се тичу тога ко му је плаћао смјештај и превоз, а да иста питања није дозволила у случају Милоша Јовановића. Он је казао да све указује да Јовановић није 18. октобра није био у Подгорици.

„Овдје је тужилаштво искористило здравствено стање овог човјека и инстуирало у ком правцу да износи одбрану“, наводи Крповић.

Адвокат Мироје Јовановић је тражио да суд пита Милоша Јовановића ко му плаћа смјештај и посјећује га те тако утиче на њега. Суд је казао да неће постављати то питање.

Главни специјални тужилац Миливоје Катнић рекао је да суд или орган који води поступак одлучује је ли неко лице урачунљиво. Он сматра да је нехумано то што су адвокати помињали таблете Јовановићу који је признао да је био зависник од таблета. Катнић је навео да не сматра да треба вјештачити Милоша Јовановића.

Адвокат Радоња Дракуловић је казао да је одбрана Јовановића нелогична и у цјелости упитна, нарочито с обзиром да нема званичног податка да је изашао из Србије и ушао у Црну Гору.

Адвокат Радосављевић је указао да је Јовановић навео да је конзумирао алкохол 18. октобра и да је мијењао исказ око тога колико је попио. Он је навео да се Јовановић под веома чудним околностима предао.

„Имамо сумњу да код Јовановића постоји фалсификат сјећања и реконструкције, човјек дјелује да је под сталним страхом и притиском“, казао је Радосављевић.

Адвокат Мироје Јовановић је казао да нико није питао ни Дикића ни Јовановића како се осјећају.

„Да ли сте уочили колики ожиљак човјек има од пресјечених вена?„, питао је Јовановић додајући да му је јако непријатно што то мора да изнесе. Он се бунио зашто је морао суду да у списима постоји документ који показује да он није излазио из Србије. Јовановић сматра да је испитиван човјек који није процесно способан и да сваки правник прецртава након што се чује оно што је оптужени Милош Јовановић причао.

„На моменте је изгледао горе и од Дикића„, указује адвокат Јовановић.

Јовановић није износио одбрану, него причао као унапријед припремљени свједок

Адвокат Булатовић је казао да је противрјечан исказ Јовановића и да он цијени да није истинит. Он је подсјетио да нема евиденције да је Јовановић тих дана излазио из Србије. Булатовић сматра да је Јовановић уведен у случај да би пружио потпору исказу свједока сарадника. Он наводи да се у часовима када је Јовановић стигао, није могло да се купи оно што му је потребно за извршење кривичног дјела за које је ангажован.

Адвокат Медојевић је казао да је основна примједба да окривљени Јовановић није ни износио одбрану, већ је говорио као свједок оптужбе, остављајући утисак да је унапријед припремљен.

Ово је био живописан покушај да се исконструише некаква веза политичког савеза Демократски фронт са овом бизарном причом. Чињеница да је окривљени навео да је добио цједуљицу са адресом Улица Војислава Грујића што је адреса Нове српске демократије и ДФ са које су се преселили барем годину прије у Херцеговачку указује на двије ствари: да ДФ са овом фарсом нема никакве везе, а да аутори који су овај податак преузели са интернета нису појма имали гдје се ДФ налази“.

Адвокат Крковић је казао да „смо сви били свјесни стања Јовановића“, али да суд није хтио да му помогне. Он је протестовао због тога што ни данас није дозвољена публика.

Петронијевић каже да постоји сумња на компромитацију свијести Јовановића.

Штитио се само дио његовог исказа који подупире исказ свједока сарадника… Лице под оваквом сумњом би хитно требало да се подвргне љекарском преглед и вјештачењу. Овакво лице може бити потпуно неурачунљиво, привремено неурачунљиво у вријеме чињења кривичног дјела тј. кривично неодговорно, затим дјелимично неурачунљиво, смањеног степена урачунљивости у вријеме извршења кривичног дјела и током главног претреса“, објаснио је Петронијевић.

Указао је да сматра да је ускраћивањем одбране Јовановићу нанијета штета поступку.

Адвокат Петронијевић наводи да је суткиња забранила свако питање, што сматра непотребним.

Намјера одбране је била да се он испитује на основу чињеница које је изнио у одбрани„, наводи Петронијевић, „Намјера није била да се предочава документ, већ да се пита на основу записника.“

Адвокат Петровић изјављује да суд крши право на одбрану и не дозвољава одбрани да поставља питања. „Суд се ставља на страну тужилаштва и крши права на одбрану.“

Предлог да се суђење одложи због Дикићевог здравственог стања

Адвокат Милан Петровић казао је суду да су доставили налаз здравственог стања Братислава Дикића са ВМА, те да у налазу стоји да је хирурша интервенција хитна. Тражи да се Дикић хитно подвргне интервенцији, како би му се „спасио живот“.

„Молим Вас да хитно предузмете мјере, и прекинете суђење“, казао је адвокат.

Оптужени Братислав Дикић казао је да је тачно да трпи болове, да је примио терапију и да није спавао, али тражи да се суђење на одлаже данас.

Суд констатује да ће затворски доктор упутити Дикића у јавну здравствену уставнову у којој постоје одговарајући услови за његово лијечење. Суткиња Мугоша је додала да ће налазе достављене суду прослиједити ЗИКС-у и предсједнику суда.

43 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Na svakom sudu na svijetu najbolje prođeš ako se rugaš sudiji. Nego možda to nije dovoljno, pođite vi ispred njene kuće da joj malo zaprijetite, pošaljite vašu omladinu da napravi neki “performans“.
  Mislim da ovakvih bud…. kao što su ovi iz DF-a nije crnogorka, pardon srpkinja, rađala.

 2. 0
  0

  Ne nego trebaju da se uvlače očigledno pristrasnom, sa namjerom odabranom i unaprijed obaveznom na odluku sudiji. Da sam na njihovom mjestu, nakon nekih njenih postupaka bih napuštao sudnicu (naravno, svi advokati zajedno).

 3. 0
  0

  Милогорцима је колективна дијагноза сива мрена , или такозвана пушачка мрена – катаракта , јер живећи предуго у дуванском диму поглавице Мила Дуванкесе Католика , Мила Дила , та сива мрена проистекла из сиве зоне њиховог вође , а од страха од карабињера , покатоличила је Православну Црну Гору и обрукала своје претке. Јасно је да се ради о насилном покрштавању Срба и протеривању Православаца. А где има дима , не само да има ватре , јер у близини бензинске пумпи , не сме да се пуши , посебно кад је у близини Ацо Бензинлија , те од страха да не изгоре у пушачком дувару и диму , продадоше веру за вечеру на молитвеном доручку у Вашингтону . Први признаше Независно Косово, Санџак за аутономију , Србе називају геноциднима, протераше ћирилицу , Православље, Српску Православну Цркву , Његоша и Светог Саву из уџбеника , православне свештенике…. Жене у црном су пореклом из Никшића, њихова предводница је Сташа Зијовић и већ деценијама пљује по Србима. За Принципа кажу да је терориста , али су им почасни грађани Улциња Тачи и Рама , а подгорице Стипе Месић , познатији по изјави , немојте Србе на врбе, него Србе на Србе. И током ове судске фарсе у ријалити шоу “ Код Сузане “ и фарсе од суђења , где оптужују невиног човека при том и оболелог од карцинома грла , Србина Генерала Полиције др. Братислава Дикића само зато што је Србин , Православац , Родољуб , што има углед и ауторитет и образ који данашњи Црногорци змије сикталице из камењара немају , оне гује које су биле Србији у недрима , онај пас кога је Србија хранила да га уједе … Дикић говори истину али од катаракте и плућа од катрана , Црногорци не могу да виде , а не могу слободно ни да дишу, а камоли да размишљају, јер немају доток кисеоника и крви у мозак , па се више може рећи да ово не личи на државни удар , него на мождани удар шаке јада , продате за шаку долара . . А све то по сценарију првог човека Ујка Сема Бебе Поповића , једног дубоко несрећног човека , који је режирао све наводне државне ударе и у Србији , убиство Зорана Ђинђића још не расветљено , где су страни фактори одиграли кључну улогу у демонтажи србијанских служби безбедности , јер и у том наводном суђењу столећа , црногорски фактор је пресудио у корист Запада . Судија Ната Месаровић из Подгорице , Беба Поповић из Подгорице итд. Овај потоњи већ напоменух дубоко несрећан и искомплексиран човек , погођен личним трагедијама, а генетика је чудо , још док је био у Јагодини , подмукао и лаком на доларе и на лаку зараду , дубоко је патио због свог рођеног брата кога је крио од очију јавности , јер му је брат сада почивши рођен и умро редардиран , а како се говорило и чланови уже родбине имали су психичким сметњи , те није искључена могућност да је то и Бебу кога је подојио Запад нису исте потешкоће везане за здравље захватиле. А такав саветник , не само да није стручан , него и помученог расуђивања и дезоријентисан , те је кормило одвајкада Православне Црне Горе усмерио према Католицима и Ватикану , јер по налогу са Запада Православцима треба затрети трагове што се из суђења Дикићу и осталима види . Дикићу , Србине издржи ! Можда су код Сузане стазе до правде узане , римује се и уз гузане , али код Бога су и свих Православних Христољуба благосиљане , суздржане али достижне . СЕТВА- ЖЕТВА- НАПЛАТА!

 4. 0
  0

  Именица „суткиња“ је позајмљена од Хрвата. Јер, код Хрвата постоји „судац и суткиња“ а у српском језику постоји само СУДИЈА, која је именица подједнако мушког и жемског рода. Тако је наравно ова именица и у ЦГ до момента кроатизације српског језика. Нормално да Хрвати користе „судац и суткиња“, јер немају именицу „судија“(Вид. проф. Иван Клан). Угледни лингвиста је направио паралелу: ако се већ употребљава уз именицу именица „судија“ именица „суткиња“ онда се мора користити и именица „судац“, што у ЦГ није случај. То би исто тако обавезивало ЦГ лингвисте да користе поред именице „курир“ у равни „судац“ у мушком роду и именицу „ку..ц““. Тако се разголићује кроатизација језика, стварања „новоговора ЦГ“ и компромитује писменост у општем смислу. Кроатизација језика је дакле, најилустративнији доказ инфериорности ЦГ и непознавања основа писмености и правописа.

 5. 0
  0

  Ovo je najveca bruka i sprdnja od sudjenja . Kako su se prevarili sto dozvolise direktan prenos sudjenja . Od ova tri svjedoka ne zna se ko je bolesniji , a SPREMALI SU SE DA SRUSE USTAV DRZAVE CRNE GORE pa i da uhapse i ubiju Mila Djukanovic . HA HA HA HA !!!!!

 6. 0
  0

  Molim Vas gospodine Raičeviću da pogledate emisiju Živa istina i da shodno današnjem iskazu SDT o umiješanosti Četničkog pokreta u oktobarskim dešavanjima napravite kompilaciju , mislim da bi bilo jako zanimljivo pogledati

 7. 0
  0

  Interesantno je da se ćetnici , čim ih uvate u nekom zlodjelu , rasplaču ka’ mala đeca .
  Ovi nesretni Đorđević je preplakao suđenje , tačno sam se sažalio na njega nesretnika , kud se ono onako avetno zaputilo da diže revolucije , pa se sad onako pravi nevješt te nije znao sa kim ide ni đe je ćetnićki skup , nikoga ne poznaje i nisakim nije ništa pričao , sve sebe predstavlja ka retardiranog lika koga može vodati ko gođ oće đe gođ oće .
  Greotica mala je već skoro godinu u zatvor , a biće još ko zna koliko , onako naivan i neznaven a revolucionar ?

  • 0
   0

   Срам те било гњидо удбашка! Сузе за преминулом ћерком ти овако коментаришеш фукаро бездушна! Дабогда…………………..

   • 0
    0

    Vaśa , što si se nakostriješio đa’ole , naravno da mi ža’ svako čeljade , naročito gubitak đeteta , ne daj Bože nikom , ali doći sa grupom terorista od kojih 2/3 prizna da je došlo da izvrši „revoluciju“ , a on se praviti mutav i neznaven , e pa mnogo je Vale !
    Smiri se Vaśa đa’ole !

    • 0
     0

     Jeste, došlo je 15 muškaraca od kojih je jedan ozbiljno bolestan i žena od 60 i kusur godina da digne revoluciju… Eee žalosna je država u kojoj ovakva ekipa diže revoluciju…

     • 0
      0

      A vi iz DF-a što ste zakazali okupljanje ispred Skupštine 16.X , da „proslavite pobjedu ili da ne priznate pokradene izbore“ , ne računaš udarnu pesnicu čuvene 7-bataljonce i redare DF-a , vaše glasače i članove , vi ste nosioci revolucije , a ovi su došli da pomognu vama .

 8. 0
  0

  A greote, pa ovo je najtužnije sudjenje u istoriji civilizacije. Sve bolesnici, jadnici, tragične sudbine, pod bolovima, plaču po cijeli dan. Niko nije znao, greote, ni dje ide ni šta treba da radi. Dikić se, jadan, fotografiso ispred Skupštinu, a neje znao da je to Skupština! Ovaj došo s ostali božji ljudi da pomogne braću, a nesu mu dali ni sveću da zapali, bre! Jedino je dobro i sreća što su sve božiji ljudi, pa će im bog pomoć kad budu trunuli u našem zatvoru za terorizam. Nema rušenja Crne Gore, zločinci srpski, ta su vam vremena prošla!

  • 0
   0

   nisi ti Krsto nego Hamdija pa si mislio sa imenom da zavaraš treag . ovo ti je najhrabrije što smiješ uraditi , sakriven iz rupe širiti svoje komlekse , vjeru za večeru.

  • 0
   0

   došla turad u c. goru . otvorili butike na razadaljini od 200metara 10 butika sa kožnim proizvodima. cijene astronomske. ili drugi butik, sačica srebra i bižuterije. došli da peru pare za isi. finansiraju terorizam iz crne gore. jedva smo se oslobodili osmanlija i evo ih opet. no brzo ce se vratiti osmanlije nazad

  • 0
   0

   Nešto neće niko da mi odgovoli na pitanja! Evo sad pitam Vukana: ko je gori ili bolji- ustaša ili četnik?
   Meni su ko dva jajeta! Zločinci i jedan i dlugi!

 9. 0
  0

  Kad čovjek vidi koliko ima ovih nesrećnika sa ozbiljnom „dijagnozom“ (Komlen, Masja, Krsto, pile, lazmišljam), mora se ozbiljno zabrinuti! Od sve ove „bujice“ njihovih najogavnijih šovinističkih bljuvotina, jedino Komlenu bih želio odgovoriti! Time što ćete se „poturčiti“, nipošto nećete postati Turčin koji je, što god mislili, ipak pripadnik ozbiljne nacije i države, dok u vašoj „varijanti“ to može biti samo bijedni i žalosni falsifikat!

  • 0
   0

   I ne znaš koliko je Turska velika zemlja. Prosječna starost stanovnika je ispod 30 god., što će reći da njima pripada budućnost (na žalost, mi i srbi ćemo se istražiti). U Turskoj se gradi i počeo je da radi najveći aerodrom na svijetu a Turkish airlines je gotovo cijelu poslednju deceniju najbolja avio kompanija u Evropi. Već sada idemo redovno da se liječimo u Tursku, a gradi se cijeli jedan grad posvećen samo liječenju: bolnice, hoteli za one koji dođu na liječenje i njihove pratioce, restorani, rehabilitacioni centri, sve u cilju medicinskog turizma, jednom riječju centar medicine u ovom dijelu svijeta kao što je Singapur u Aziji. Tamo će naravno raditi turska omladina koja već deceniju unazad završava najbolje škole. Još ne planiraju da lete u svemir, a u svemu ostalom nemaju premca u Evropi osim naravno nedostižne Njemačke.
   A vi se ovdje nastavite da živite u predrasudama, oduševljavajte se Đorđevićem i sličnim budalama… Jadna li vam majka.

 10. 0
  0

  Katnić i Čadjenović su na Isusovim mukama. Što se tiče sutkinje njoj ne treba ništa dokazivati – presuda je napisana a proces je samo proforma. Muke nastaju kada narodu treba dokazati nedokazivo. Optužnicu koja se zasniva na konstrukcijama, lažima i rekla kazala u stilu: ”on je meni rekao negdje oko 11 sati a ja sam njemu odgovorio otprilike oko 14 sati” pa onda biser: ”plavi dječak sa lenonkama koji nemaš pojma šta može da ti uradi“, priča kao iz filma ”Djeca špijuni”. Nema oružja a terete se za pripremanje državnog udara. Odmah pošto je kupljeno, uništeno negdje na granici CG i Srbije. Pa onda nije uništeno već onesposobljeno – rasklopljeno i djelovi razbacani u jezero pa onda nije u jezero nego u neku rijeku?! A za ovakve predmete glavni materijalni dokaz su sredstva kojim je planirano da se djelo izvrši? Ma nije bilo ni u Ugandi za vrijeme Idi Amina. GSP Katnić ima nemoguću misiju i može se uporediti sa krojačem koji treba da skroji i sašije odijelo ali za to nema štofa. Ovo u odnosu na javnost mislim da sutknjinja već ima odluku?! Ili možda griješim …… vrijemeće pokazati?!

 11. 0
  0

  Sve neprirodne stvari nemaju dugog veka.Istorija je to pokazala.Ni komunisticki sudovi ni lazne drzave ni kvazi sudstvo ni na silu pocepan narod.Ima primera mnogo.Nekad pocepana Nemacka,nestali sudovi komunistickog sistema..Ovi zajedljivi komentari pojedine gospode koji su u crvenim brojkama po ocenama citalaca ovog portala su dokaz neprirodnosti,ovog puta misli njihove.A kakva misao takva dela.Cuvajmo se dela njiovih.

 12. 0
  0

  Izgleda da je haški sud malo dijete za ovaj Suzanin.
  Držati čovjeka nevinog u zatvoru ili ga još ne daj Bože osuditi na višegodišnju robiju zahtjeva da ti koji sude i tuže( u ovom slučaju su i jedni i drugi u ulozi kadije)budu moralni invalidi, ptice rugalice,blijede ljudske sjenke.
  U ovom slučaju jedna je stvar sigurna,pravdu zaslužuju i oni koji su okrivljeni a Boga mi i oni koji tuže.
  Ničija nije do zore gorila i neka se dobro zapitaju sve Suzane,Katnići,…u kakvom zatvoru bi oni mogli završiti, možda ne sutra ili prekosutra ali u svakom slučaju USKORO!

 13. 0
  0

  Komlene, vidim da ste, kao i svaki duboko iskompleksirani konvertit, impresionirani Turskom i Turcima! Uprkos tom vašem „neooosmanskom“ entuzijazmu, moram vas upozoriti da zemlja i narod koji su samo u prethodnom vijeku sproveli tri genocida (Jermeni, Grci, Kurdi) i nekoliko agresija (Kipar, Irak, Sirija) nema baš tako „ružičastu“ budućnost (ah, da, svi vi režimski botovi volite „ružičastu“ televiziju i jedino njoj vjerujete!), ali to prepuštam Bogu, u koga vi i vama slični naravno ne vjerujete! Uživajte u svojem jadu i bijedi!

  • 0
   0

   E pa vidiš, dok ti i tebi slični idete u crkve i molite se bogu, turska omladina ne ide u džamije i ne klanja. Idu najčešće u Njemačku da vide i nauče još nešto. Iako su ih u školi učili da čitaju arapski da bi mogli čitati Kuran, djeca kao djeca su to davno zaboravila, a pisati ili govoriti arapski nijesu nikad ni znali. Ali govore engleski kao da im je maternji. Ni njihove majke ne klanjaju niti idu u džamiju (osim na neko vjenčanje ili sl.) jer nemaju vremena za to. Turski priprednici i stručnjaci rođeni u Njemačkoj se često vraćaju u svoju zemlju jer mogu da zarade više. U svakoj prilici radije govore njemački jer to je njihov maternji na kome su učili školu i odrasli. Glasaju Erdogana zato što im ekonomija dobro ide a ne zato što je dozvolio ženama da sa maramama idu na državni posao. Doduše i sva crnogorska studenska omladina je ovog ljeta bila u Americi da radi i okrenuta je zapadnoj civilizaciji i zapadnim vrijednostima. To je jedan vrli novi svijet, jedna moderna Turska i moderna Crna Gora koje ti ne razumiješ i zbog toga što ne razumiješ iz sve duše mrziš.
   I tvoj narod je nedavno počinio jedan genocid i pokušao drugi, a nema komšija na koje nijesu izvodili neku agresiju. Čudno je da to zamjeraš drugima. Rešenje tvojih problema i problema svih drugih je u znanju i obrazovanju a ne u vjerskoj zatucanosti i primitivizmu kojim ste tako očarani, kako vi tako i oni koji redovno posjećuju džamije.

 14. 0
  0

  Komlene, zadržaću nivo komunikacije i nastaviću da vam persiram, za razliku od vašeg nevaspitanog obraćanja meni! Naravno, sve što ste rekli su najobičnije laži, floskule, falsifikati i najprizemnije uvrede, ali od vas bezbožnika i satanista čovjek se i ne može nadati boljem! Nikoga ne mrzim, ni Turke (njih ne volim, ali to ne znači da ih mrzim!), ni vas i vama slične (vas samo duboko žalim!) Vaše marksisitičke parole o vjeri kao „opijumu za narod“ bolje servirajte vašim pseudoreligioznim sektašima iz omiljene vam NVO, ostavite na miru ljude koji vjeruju u Boga na bilo koji način! Budući da je Erdogan, koji je vama očigledno nedostižni uzor, u montiranom državnom udaru (ah, zar ovo ne zvuči poznato?) pohapsio na stotine hiljada ljudi, a hiljade i poubijao, otvara se mogućnost novih radnih mjesta, pa vam toplo preporučujem potencijalno uhlebljenje u nekom od njegovih propagandnih štabova! „Pohvalno“ je da vidite „genocid“ na jednoj, a potpuno ste slijepi na one prave genocide, kako one koji su počinili Turci, tako i neki nama mnogo bliži narodi! No, istina nikada nije bila saveznik ideologije globalizma koju nam tako jeftino, ali bezuspješno propagirate! Budite mi zdravi i veseli!

 15. 0
  0

  Kako rekose posle onoga nema kajanja , ko god je dosao u Crnu Goru da ovdje izvodi revoluciju , treba najstrozije kazniti visokom zatvorskom kaznom , kao i ove domace janjicare , njih posebno treba dobro kazniti da nikome vise nikada ne padne na pamet da radi protiv svoje drzave .

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here