Насловна Друштво „Сутоморске новине“ постале мјесечник

„Сутоморске новине“ постале мјесечник

6
ПОДИЈЕЛИ

Из штампе је данас изашао други број „Сутоморских новина“. Први и једини сутоморски медиј на 32 стране доноси, поред осталог, причу о томе како је некрунисана краљица српске естраде Светлана Ражнатовић са пјевањем почела управо у Сутомору давне 1986. године, репортажу о кафани-гостионици „Васа“ са угоститељском традицијом од 110 година, изузетну колумну новинара Мирка Ракочевића, фото репортажу са прославе полуматуре сутоморских основаца, успјесима локални спортских колектива, али и битне локалне вијести…

sutomorske novine 2 naslovna iz stampe

За рубрику „став“ пишу мр Дејан Ђуровић и Милорад Лековић, а о иницијативи „Сутоморе општина“ говори посланица Снежана Јоница. Ту су и бројне друге теме које ће сасвим извјесно и те како занимати Сутоморане и њихове госте који љетују на овом дијелу црногорске обале. Овим бројем, како је у уводнику навео  главни уредник часописа Миленко Јовановић, „Сутоморске новине“ постају уједно мјесечник. Други број „Сутоморских новина“ штампан је у тиражу од 2.000 примјерака. „Сутоморске новине“ се могу купити за сада на киосцима и у продавницама у Сутомору.

6 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Дивно је видјети нови лист који се штампа ћирилицом, којом је исписана сва историја Црне Горе.

 2. 0
  0

  Овима изгледа не фали ентузијазма. Од писаније нико зарадио није, али ако имате мисију, а мислим да имате, свака част. Подршка. Лијеп подухват.

 3. 0
  0

  Predlazem da u trecem broju objavite popis pravoslavnih porodica Spiča iz sredine 19 vijeka, gdje su kao pravoslavci popisane sve osim dvije spičanske porodice. To je dobro zbog nekih koji tvrde da nijesu pounijaceni za vrijeme austrogarske i mletačke okupacije, i da nijesu bili pravoslavci, a čak su im preci bili pravoslavni srpski sveštenici. Taj popis imate kod sveštenika Cerovića i mitropolit Amfilohije insistira na njegovom objavljivanju.

 4. 0
  0

  Читао сам, и одушевљен сам садржајем и темама. Има у Сутомору двоје цркве са два олтара, јединствене у свијету, православни и католички олтари. Можете истражити уствари како су придодати католички олтари на тим црквама, које су правили Немањићи. Уосталом, ви знате најбоље како ћете то, али је важно оставити свједочанство баш кроз један овакав документ какав је Ваш цијењени часопис.

 5. 0
  0

  Bilo je toga i kroz Boku pa su to Francuzi po kratkom postupku rijesili kada su osvoili ove krajeve.

  &imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.rastko

 6. 0
  0

  Obzirom da znam dio redakcije, siguran sam u budućnost ovog vrijednog poduhvata. Svaka čast i do godine da se štampate u 5000 primjeraka.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here