Насловна Насловна Суђење одгођено за 16. март, саслушани Кнежевић, Ђукановић и Радуловић (ВИДЕО)

Суђење одгођено за 16. март, саслушани Кнежевић, Ђукановић и Радуловић (ВИДЕО)

3
ПОДИЈЕЛИ

У препуној сали Основног суда у Подгорици, која је била мала да прими све грађане који су дошли да подрже предсједника ДНП, данас је почело суђење Милану Кнежевићу за „напад на службено лице“ током насилног разбијања протеста ДФ 17. 10. 2016, које је затим на иницијативу судије одложено за 16. 3. 2017, како би одбрана била упозната са новим доказима.

Суђење је одгођено за 16. март јер је Кнежевић отказао пуномоћје адвокату Жељку Ђукановићу, па је потребно да се нови адвокат Андријана Разић упозна са документацијом.

knazevic 409x230 Суђење одгођено за 16. март, саслушани Кнежевић, Ђукановић и Радуловић (ВИДЕО)

Кнежевић је након што је изашао из суднице саопштио да ће се потрудити да се никад ником не деси то што се десило њему, а потом отишао да да изјаву у ЦБ Подгорица поводом дешавања у Скупштини прије неколико дана.

Кнежевић: ОСД ми у току давања изјаве упутило позив за саслушање

„Нисам било коме из ДПС-а псовао мртве мајке и вријеђао на нционалној основи. Зато их све јавно позивам да саопште све доказе које имају (…) Позивам и Мишка Вуковића који је данас јавно казао да никад неће рећи јавно што сам му рекао, а ја овдје желим да кажем да сам Мишку Вуковићу и осталим колегама из ДПС-а јасно саопштио да су олоши. То је најблажа квалификација за оно што су урадили 15. фебруара, силујући Устав ЦГ, покушавајући да нас на силу стрпају у затвор“, казао је Кнежевић након дате изјаве о инциденту у Скупштини 15. фебруара.

Он је нагласио да је у току његовог саслушања стигао позив од Основног државног тужилаштва да се појавим у 12.00 часова на салушању, иако тада нису могли знати шта ће Кнежевић казати у изјави.

„Дакле, у току мог саслушања Основно државно тужилаштво је већ закључило да сам крив“, казао је он, додајући да је наведено најбољи доказ да је ријеч о монтираном процесу, јер је, како каже, прво требало да се заврши његово саслушање, па да ОДТ добије његову изјаву, па тек да на основу исте упуте позив. 

knezevic 409x307 Суђење одгођено за 16. март, саслушани Кнежевић, Ђукановић и Радуловић (ВИДЕО)Присталице које су се окупиле испред суда Кнежевић је позвао је да не иду са њим у ЦБ већ да се сви заједно касније сретну на протесту мајки испред Владе, пренијела је Антена М.

Радуловић: Никога нисмо вријеђали на националној и вјерској основи

Посланик Бранко Радуловић је изјавио након давања изјаве у ЦБ-у да је страно изненађен и увријеђен оптужбама од стране ДПС-а да су из ДФ-а вријеђали било кога на националној и вјерској основи.

„Та, под знацима навода, господа и ти послушници су за мене само стрељачки вод коме наређују неки други да пуцају у слободу и нас, али су се мало прешли – када их будем срео, поновићу ријечи које сам им рекао“, казао је он.

radulovic 409x229 Суђење одгођено за 16. март, саслушани Кнежевић, Ђукановић и Радуловић (ВИДЕО)

Ђукановић: Ми нијесмо криминалци, ово је прогон посланика

У ЦБ Подгорица су данас, поред Кнежевића, били и Милутин Ђукановић и Бранко Радуловић.

Очигледно је да се ради о прогону посланика ДФ-а, поручио је Ђукановић након саслушања.

milutinnnn zasred 409x307 Суђење одгођено за 16. март, саслушани Кнежевић, Ђукановић и Радуловић (ВИДЕО)„Видјели сте ко је издао наређење за ове ствари, а све што ДПС нареди тужилаштво и полиција одмах извршавају, ми нијесмо криминалци, неће поћи за руком режиму овај сулуди наум прогона политицара фронта. Они највише стављају на терет увреде које сам упутио Вујици Лазовићу и Луиђу Шкрељи, човјеку који је направио низ лажних записника, ја сам њега увриједио не на националној и вјерској него на људској и моралној основи, али Шкреља вјероватно жели да се представи као жртва дискриминације. Ја сам дао изјаву ја не знам које ми се дјело ставља на терет идем у 12.30 у Основно тужиластво да се упознам са кривичним дјелом које ми се ставља на терет, овдје сам саслушан у својству грађанина“, објаснио је Ђукановић.

ПОДИЈЕЛИ

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  jel ovo dokumentacija samo za Knezevića, a u… pa ni u Hagu nema toliko papirčina, šta radi DPS mafija, kukala nam majka svima. DF do pobjede!

 2. 0
  0

  Otvoreno podržavam DF, što ću i dalje da činim!
  Moja poruka za njih glasi : Dostojanstveno! Samo tako, ali nikako!!!
  Niko nema pravo na prostakluk.
  Srbi su pošljednji kojima to basta!
  Na težijem mukama smo bivali, brukali nijesmo.
  DO-STO-JAN-STVENO!!!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here