Насловна Издвојено Штрахе: Дигли смо глас против НАТО бомбардовања Југославије

Штрахе: Дигли смо глас против НАТО бомбардовања Југославије

3
ПОДИЈЕЛИ

Лидер ФПО Хајнц-Кристијан Штрахе истакао је да је та странка против неправде и да је због тога дигла свој глас против НАТО бомбардовања бивше Југославије, преноси „Танјуг“.

Осим тога, како каже, из истог разлога су се успротивили, „противно међународном праву проглашене независности Косова“.

Штрахе је, на вечери „Срби и ФПО“ у Бечу, критиковао што се до сада нису створили, у међународној заједници, услови да Срби на сјеверу Косова добију аутономију.

„Аустрија, која је у срцу Европе, има одговорност за овај ‘дивни, хришћански континент’, као и сви остали европски народи, због чега ми је драго што толико људи поријеклом са простора бивше Југославије данас живи у Аустрији и дају свој допринос развоју земље,“ казао је Штрахе.

Он је нагласио да они који долазе из хришћанских држава у Аустрију немају проблема са интеграцијом, и да је једино што их дели на почетку, језик, али да је проблем постоји са онима који долазе из других, исламских култура.

„Морамо и можемо очекивати да сви који желе да дођу у Европу поштују нашу традицију, вјеру, обичаје и културу. То мора да важи за све Европљане, а ко неће да прихвати наша правила игре нема шта да тражи на овом континенту,“ подвукао је Штрахе, преноси „Танјуг“.

Он је посебно похвалио чланове ФПО српског поријекла, оцијенивши да су они оснажили странку.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Лидер ФПО Хајнц-Кристијан Штрахе истакао је да је та странка против неправде и да је због тога дигла свој глас против НАТО бомбардовања бивше Југославије, преноси „Танјуг“.
  prvo vartite zvoba sa crkava koja ste poskidali!

 2. 0
  0

  Nijemac, a covjek!
  Kako je covjek isred svake nacije.
  Dukljese nijesu ispred nacije.
  Dukljese nijesu ljudi!
  … A njemu, Straheu veliko hvala.
  Pamtimo.
  Ne zaboravljamo prijatelje. Rijetke.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here