Насловна Мозаик Стјепановић: Много је тужно у Савезу

Стјепановић: Много је тужно у Савезу

0
ПОДИЈЕЛИ

И Велимир Стјепановић је за промене у Пливачком савезу Србије. Европски првак се тренутно у Рио де Жанеиру припрема за нову сезону и на свој званичној фејсбук-страници је написао оно што га тишти:

sp-Stjepanovic_620x0

– Тужна ситуација у Пливачком савезу Србије. Потребне су промене!

Кратко и јасно од узданице нашег спорта. А испод текста је слика из једног од српских листова, који је отворено писмо његовог тренера Криса Тајдеја пливачкој и спортској јавности у нашој земљи, насловио као да га познати стручњак убеђује да не плива више за Србију.

Та неистина погодила је дубока Велимира Стјепановића, који је недавно у једном нашем спортском листу нагласио:

– Откад сам почео, пливам за Србију и увек ћу пливати за Србију!

И Тајди је, и то преко сајта Пливачког савеза Србије, демантовао такве гласине, тврдећи да Вељу на такав потез никад није наговарао. Уосталом, о томе Тајди није ни писао, већ је подвукао да је стање толико лоше да у организацији да нешто мора да се промени.

Ситуација у ПСС није нимало ружичаста. Две стране су дубоко подељене, а председник Драган Радосав не помишља ни да понуди оставку, нити да омогући опозицији да се на Скупштини расправља о поверењу њему и његовом тиму.

Зато су због недостатка кворума отказане две последње седнице, 27. децембра прошле године у Новом Саду и 15. априла у Лучанима. Радосав је сада заказао Скупштину за 25. јануар у Нишу, на којој би требало да се усвоји извештај за 2013. годину!? Ни реч о поремећеним односима, још мање о плановима у предолимпијској години.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here