Насловна Политика Стијеповић након сазнања ИН4С-а: Наноси ми се штета уочи избора

Стијеповић након сазнања ИН4С-а: Наноси ми се штета уочи избора

9
ПОДИЈЕЛИ

Након ексклузивног сазнања портала ИН4С да је градоначелник Подгорице Славољуб Миго Стијеповић промијенио 100.000 долара уочи избора 2016. године, што је накнадно искориштено у сврху кампање ДПС-а, огласио се и градоначелник, негирајући наводе назвавши их клеветама уочи локалних избора у Подгорици.

Он је истакао да су ти наводи без доказа, истовремено се питајући како да се заштити од „клевета“ којима му се наноси штета.

Подсјетимо да је, према сазнањима ИН4С-а, Стијеповић замолио Душка Кнежевића за услугу да му преко Атлас банке промијени 100.000 америчких долара у готовини за евре. Кнежевић је, како сазнајемо, ангажовао неке своје запослене да у његовој банци обаве ту рутинску трансакцију. Један од запослених у Атлас банци, који су потпуно невино осумњичени и налазе се у затвору, саопштио је у СДТ да је 100.000 америчких долара узео лично од Славољуба Стијеповића. Миливоје Катнић је о свему обавијестио Ђукановића, који му је дао прецизна упутства да не помиње Стијеповића и ДПС, већ „да све свали“ на Душка Кнежевића и шесторицу потпуно невиних људи.

Стијеповић, међутим, данас на питање новинара Вијести негира тврдње да је уочи парламентарних избора 2016. у Атлас банци замијенио 100.000 долара.

То је једна апсолутна и очигледна неистина. Надлежни државани орган је јасно саопштио свој недвосмислени став и ја бих поводом тог вашег питања питао све нас како да се сви ми заштитимо од таквих клевета и неистина, непровјерених, без икаквих доказа, чак и елементарно провјерених, само да би се некоме нанијела штета. Заиста то је нешто што треба да забрине читаво друштво, јер ево ми смо чланица НАТО, на прагу ЕУ. Очигледно је почела кампања и тих ће фабрикованих клевета и неистина бити још више. Нас то неће омести у нашој намјери да изборни програм за који су нам дали повјерење грађани да реализујемо„, казао је Стијеповић Вијестима.

Челници Демократског фронта (ДФ) Андрија Мандић и Милан Кнежевић оптужили су Стијеповића, на основу писања ИН4С-а, да је уочи парламентарних избора 2016. у Атлас банци замијенио 100.000 долара које су касније искориштене за кампању партије Мила Ђукановића.

9 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Ovako bezocno mogu da lazu samo ljudi kojima je naredjeno da lazu.Racunaju ,razvodnice se to.Zamislite kakva je to jebena partija u cijoj je vladi on bio ministar prosvjete ,a sad i gradonacelnik glavnog grada.Pi!

 2. 0
  0

  Migo je taj koji LAZE: Kaze da je DPS formirao vladu posle onih laznih izbora, odrzanih na dan njihovog laznog drzavnog udara. Preko lazne Skupstine, Milo je ugurao CG u NATO. Sve je to nelegalno, kriminalno, po bilo kojim civilizacionim standarima. Upravo zbog toga, EU (iako vole da CG ostane u NATO) zahtevaju od Milovih isturenih piona da razgovaraju sa „opozicijom“. Milo je prava opozicija, jer je formirao Vladu na rezultatima laznog drzavnog udara.

 3. 0
  0

  Koji je ovo retard ovaj migo. Eto Crnogorci da nam je ovo funkcioner? Ovaj ne bi moga kod Kralja Nikole nio dvorska luda da bude. Kod Marka Miljanova ovaj ne bi mogao ni konjusar da bude. Kod Njegosa, ovaj ne bi moga ovce da cuva, to maksimum… A nama on uprava, mijenja, raspolaze sa 100 000 nasih evra u jednoj transakciji., I neka i treba kad su Crnogorci postali kukavice i kilave mlakonje koje su to dozvolile.. Fuj

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here